Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > R/C Tech Site Forum
Site Issues: Technical >

Site Issues: Technical

Like Tree12Likes

Site Issues: Technical

Reply

Old 05-11-2007, 09:30 AM
  #46  
Tech Champion
iTrader: (27)
 
MADMAN23's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: waddington ny
Posts: 6,359
Trader Rating: 27 (97%+)
Default

i never seen Exclusive Nitro Engine Zone forum...
MADMAN23 is offline  
Reply With Quote
Old 05-12-2007, 01:28 AM
  #47  
Tech Master
iTrader: (36)
 
Mr.Maim's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,609
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

Originally Posted by MADMAN23
i never seen Exclusive Nitro Engine Zone forum...
Go to the main Forum page (where you can scroll down forever and see all the forums that are here), and click on the General tab itself. You'll see it then. You're the same as me: been here for a little bit, post a bunch, spend a decent amount of time here... then "what the hey is that? a new forum!".

Maybe the RCTECH Gods will change it. Maybe not. It might be the way it is for a specific reason.
Mr.Maim is offline  
Reply With Quote
Old 05-12-2007, 04:25 PM
  #48  
Tech Champion
iTrader: (27)
 
MADMAN23's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: waddington ny
Posts: 6,359
Trader Rating: 27 (97%+)
Default

your right .. never seen that before..lol i fell so dumb lol...
MADMAN23 is offline  
Reply With Quote
Old 06-02-2007, 07:07 AM
  #49  
R/C Tech Founder
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2001
Location: Del Mar, CA, USA
Posts: 7,063
Default

I have already found a number of template issues that I didn't catch on the dev site, mostly with IE. I will try to address these in the coming few days.

If anybody sees any other bugs or has suggestions, please let me know.

I will activate the RSS stuff and a few other little bell and whistles in the coming days.
futureal is offline  
Reply With Quote
Old 06-02-2007, 09:52 AM
  #50  
Tech Regular
iTrader: (3)
 
Join Date: Feb 2004
Location: NW Arkansas
Posts: 403
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

The "search this thread" search option is now MIA. I used that feature a ton. Maybe I'm just not seeing where it is now located.

Thanks for all the work on the site.
Manning is offline  
Reply With Quote
Old 06-02-2007, 12:23 PM
  #51  
R/C Tech Founder
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2001
Location: Del Mar, CA, USA
Posts: 7,063
Default

You're right! I don't know why that is happening, it was there on my test site. I will investigate this today. Don't worry, it will return.
futureal is offline  
Reply With Quote
Old 06-02-2007, 03:33 PM
  #52  
Tech Elite
iTrader: (11)
 
mangoman's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,981
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Dont know if this is the right place for it but the goto=lastpost no longer works which i find handy with favourites shortcuts.

I think this link refers to it...
http://www.vbulletin.com.health.u.or...light=lastpost

Otherwise some nice new features
mangoman is offline  
Reply With Quote
Old 06-03-2007, 08:05 PM
  #53  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
HarshGuy's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Roseville, CA
Posts: 3,379
Trader Rating: 6 (100%+)
Default Can't unsubscribe

The checkboxes next to subscriptions (to unsubcribe or change notification types) no longer appears next to the threads under the Quick Links --> Subscribed Threads screen, so I can't unsubscribe from anything ...see image attached.
Attached Thumbnails Site Issues: Technical-subscribe.jpg  
HarshGuy is offline  
Reply With Quote
Old 06-03-2007, 08:43 PM
  #54  
R/C Tech Founder
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2001
Location: Del Mar, CA, USA
Posts: 7,063
Default

I've added that to my bug list, will try to work it out tomorrow. Thanks!
futureal is offline  
Reply With Quote
Old 06-04-2007, 06:07 AM
  #55  
Tech Champion
iTrader: (27)
 
MADMAN23's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: waddington ny
Posts: 6,359
Trader Rating: 27 (97%+)
Default

yesterday i tryed to post here but.. it was so slow.... but now it's fast again...
MADMAN23 is offline  
Reply With Quote
Old 06-04-2007, 06:47 AM
  #56  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
HarshGuy's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Roseville, CA
Posts: 3,379
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Originally Posted by futureal View Post
I've added that to my bug list, will try to work it out tomorrow. Thanks!
Kewl!

I had posted in another thread a different issue I was having, so will repost it here:

I have:

Show New Private Message Notification Pop-up

Checked in my profile, use to be when I would come to rctech I would get a popup telling me I had new PM, now I don't. I can see the pm's and the little square in the upper right hand side correctly tells me I have new PM's, but I just don't get a popup anymore when I first come in to rctech.
HarshGuy is offline  
Reply With Quote
Old 06-04-2007, 01:09 PM
  #57  
Tech Elite
iTrader: (19)
 
tmaxxking's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Roseboro NC
Posts: 4,990
Trader Rating: 19 (100%+)
Default .

im not getting the pop up alert for new pm's

also when i send a message it automatically asks for a read receipt

i use to get a pop up asking if i wanted one

also on a any PM i receive it says sender asked for a read receipt

when i hit the ok button it still stays solid as if i canceled the receipt


so im not sure if the om is showing the sender when i read the PM
tmaxxking is offline  
Reply With Quote
Old 06-04-2007, 05:41 PM
  #58  
Regional Moderator
iTrader: (8)
 
Darkseid's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: At my computer, duh...
Posts: 9,033
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Ditto on the no pop ups for PM.

And as was just mentioned, its hard to tell if I've actually clicked the "okay" button or not with those read receipts.
Darkseid is offline  
Reply With Quote
Old 06-04-2007, 06:58 PM
  #59  
Tech Elite
 
chicagokenji's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Chicago
Posts: 4,210
Default

On the main page for the forum:

http://rctech.net/

I'm not seeing any "latest posts" on the left hand side of the page.

Is anyone else seeing them?
chicagokenji is offline  
Reply With Quote
Old 06-04-2007, 08:26 PM
  #60  
Tech Adept
 
JasonP's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: San Diego, CA
Posts: 192
Default

Originally Posted by chicagokenji View Post
On the main page for the forum:

http://rctech.net/

I'm not seeing any "latest posts" on the left hand side of the page.

Is anyone else seeing them?
Main page is known to be broken. We are doing a complete re-design/overhaul - should be up in the next couple of weeks. So stay tuned for that; should be a major upgrade.
JasonP is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service