Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > R/C Tech Site Forum
Site Issues: Technical > Site Issues: Technical
Like Tree12Likes

Site Issues: Technical

Reply

Old 12-15-2006, 10:41 PM
  #1  
R/C Tech Founder
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2001
Location: Del Mar, CA, USA
Posts: 7,063
Default Site Issues: Technical

Hi all,

If you experience any technical problems with the website, please let us know here and we will try to discover the source.

Please keep general site feedback here.

Thanks!
futureal is offline  
Reply With Quote
Old 12-17-2006, 12:27 AM
  #2  
Tech Regular
iTrader: (1)
 
2001C5's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 254
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

FYI...It appears gmail began flaging the auto notifications as spam after the server move.

thanks
2001C5 is offline  
Reply With Quote
Old 12-17-2006, 01:23 AM
  #3  
R/C Tech Founder
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2001
Location: Del Mar, CA, USA
Posts: 7,063
Default

Yea, we realized that the DNS was misconfigured after the move and that landed us on a spam list. I am monitoring this particularly closely given our problems on the last server. I'll give an update in about 24 hours once things have run for awhile.
futureal is offline  
Reply With Quote
Old 12-17-2006, 01:46 PM
  #4  
Tech Champion
iTrader: (12)
 
Still Bill's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Reno, NV
Posts: 7,289
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Nice job Shane.
Still Bill is offline  
Reply With Quote
Old 12-17-2006, 03:12 PM
  #5  
Tech Elite
iTrader: (8)
 
Join Date: May 2004
Location: Adelaide..
Posts: 3,414
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Site is snappy and a pleasure to use once again. Thanks Shane.
v0rtex is offline  
Reply With Quote
Old 12-19-2006, 01:01 PM
  #6  
Tech Elite
iTrader: (81)
 
Blacktiger355's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Dayton, Ohio
Posts: 2,197
Trader Rating: 81 (99%+)
Default

Congrats on the move!

Sadly I am having trouble viewing the site now. We just upgraded to IE 7 on both of our machines right before the server move. All pages now have horrible load times, as well as most pages load with errors. The rotating adds above the forum now show up blank. And I have the popup/add blockers turned off.

I'm sure you guys will get it working smoothly again! Just wanted to point out that for me, IE7 is having issues with the site now as it wasn't before.

Again, congrats on the move, I'm sure it was not an easy task.

Keep up the good work!
Blacktiger355 is offline  
Reply With Quote
Old 12-19-2006, 01:28 PM
  #7  
R/C Tech Founder
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2001
Location: Del Mar, CA, USA
Posts: 7,063
Default

Can you give me a screen capture of this behavior, or copy/paste one of the error messages here?

I suspect this may be a DNS issue, where it is trying to use included files from the old site. But I'll reserve judgement until I see it in action.

Thanks!
futureal is offline  
Reply With Quote
Old 12-19-2006, 05:58 PM
  #8  
Tech Elite
iTrader: (81)
 
Blacktiger355's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Dayton, Ohio
Posts: 2,197
Trader Rating: 81 (99%+)
Default

Well on the one pc the errors seem to have stopped, but some pages the rotating adds are still not showing. Below is a pick of that. Also does it on the messege reply page no matter how many times I reload the page.

I think you are right about the DNS issue. Could be that some links along the way have just not resolved the DNS yet. Pages are loading faster now than they were this morning.

I will check on the other pc later and see if the errors are still showing.

Click Image for larger view.

Blacktiger355 is offline  
Reply With Quote
Old 12-21-2006, 12:24 PM
  #9  
Tech Elite
iTrader: (81)
 
Blacktiger355's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Dayton, Ohio
Posts: 2,197
Trader Rating: 81 (99%+)
Default

Everything seems to be working fine on both pc's for me now.
Blacktiger355 is offline  
Reply With Quote
Old 12-21-2006, 01:09 PM
  #10  
Tech Adept
 
JasonP's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: San Diego, CA
Posts: 192
Default

Great news - it must have been a DNS issue.

Let us know if anything else pops up.

Thanks!
JasonP is offline  
Reply With Quote
Old 12-21-2006, 01:22 PM
  #11  
Tech Elite
iTrader: (81)
 
Blacktiger355's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Dayton, Ohio
Posts: 2,197
Trader Rating: 81 (99%+)
Default

Will do!
Blacktiger355 is offline  
Reply With Quote
Old 12-22-2006, 08:47 PM
  #12  
Tech Elite
iTrader: (11)
 
D Hunt 3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Durand, IL / Platteville, WI
Posts: 2,225
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Shane-

Sent you a PM on this, but I'll just ask it here too.

I changed my password and now it won't stay logged in on my computer...just wondering if this is normal?

Thanks,
David
D Hunt 3 is offline  
Reply With Quote
Old 12-23-2006, 10:19 AM
  #13  
RCTech Member #2
iTrader: (5)
 
TSR6's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 5,952
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

Clear your cookies, then re-log in. That should fix it.

-Troy

Originally Posted by D Hunt 3
Shane-

Sent you a PM on this, but I'll just ask it here too.

I changed my password and now it won't stay logged in on my computer...just wondering if this is normal?

Thanks,
David
TSR6 is offline  
Reply With Quote
Old 12-23-2006, 11:20 AM
  #14  
Tech Elite
iTrader: (11)
 
D Hunt 3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Durand, IL / Platteville, WI
Posts: 2,225
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Nope that didn't work either...
D Hunt 3 is offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2006, 11:32 PM
  #15  
R/C Tech Founder
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2001
Location: Del Mar, CA, USA
Posts: 7,063
Default

The usual questions: What OS? Browser and version? ISP?
futureal is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service