Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > R/C Tech Site Forum
Site Issues: Technical >

Site Issues: Technical

Like Tree40Likes

Site Issues: Technical

Old 02-15-2016, 07:13 PM
  #751  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
1spunspur's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Carquinez striaghts
Posts: 692
Trader Rating: 1 (100%+)
Default Hacked or what?

I just checked into 'electric on road' and I am seeing jibberish all over the page. Not the whole page just most of it. Did rctech get hacked or did I?
1spunspur is offline  
Old 02-15-2016, 07:20 PM
  #752  
Super Moderator
iTrader: (27)
 
DRTMI's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Michigan
Posts: 986
Trader Rating: 27 (100%+)
Default

It has been a spam fest today. I have deleted over 100 posts and banned many spam accounts today, and I am not the only one to do so. Keep reporting them because they are coming in spurts right now, but earlier I would come back from the delete page and there would be 20 more. We think the N. Koreans or Chinese had a bad valentines dayand are taking it out on us.
DRTMI is offline  
Old 02-15-2016, 07:24 PM
  #753  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
1spunspur's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Carquinez striaghts
Posts: 692
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Seems ok now.
1spunspur is offline  
Old 02-15-2016, 07:27 PM
  #754  
Super Moderator
iTrader: (27)
 
DRTMI's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Michigan
Posts: 986
Trader Rating: 27 (100%+)
Default

I just deleted 12 and Dave got a few from electric off road
DRTMI is offline  
Old 02-16-2016, 01:35 AM
  #755  
Tech Regular
 
Palebushman's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Queensland, Australia.
Posts: 397
Default

Originally Posted by DRTMI
The gene pool needs a little chlorine.
Where did you get that DRTMI, that's awesome!!! Love it!




Palebushman is offline  
Old 02-16-2016, 07:04 AM
  #756  
Super Moderator
 
roadrashracing2's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Wisconsin
Posts: 67,189
Default

I thought new accounts needed their first 10 post approved by a mod. before they showed up.
roadrashracing2 is offline  
Old 02-16-2016, 08:13 AM
  #757  
Super Moderator
iTrader: (27)
 
DRTMI's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Michigan
Posts: 986
Trader Rating: 27 (100%+)
Default

Originally Posted by roadrashracing
I thought new accounts needed their first 10 post approved by a mod. before they showed up.
Some do, some don't. I don't know how the site is choosing which accounts need approval.
DRTMI is offline  
Old 02-16-2016, 06:21 PM
  #758  
Administrator
 
ibobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 827
Default

Just a Korean spam attack, not to worry. Just a pain in the butt!
ibobi is offline  
Old 02-18-2016, 03:02 AM
  #759  
Tech Regular
iTrader: (2)
 
Never Satisfied's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Lafayette
Posts: 319
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Check out the Monster section!
Never Satisfied is offline  
Old 02-18-2016, 03:26 AM
  #760  
Tech Fanatic
iTrader: (33)
 
blarks's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Beyond the outer rim
Posts: 781
Trader Rating: 33 (100%+)
Default

Originally Posted by Never Satisfied
Check out the Monster section!
Yep, about 7 pages of it, and still going up by the looks of it.
blarks is offline  
Old 02-19-2016, 02:25 AM
  #761  
Tech Fanatic
iTrader: (33)
 
blarks's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Beyond the outer rim
Posts: 781
Trader Rating: 33 (100%+)
Default

Originally Posted by IBobi
Just a Korean spam attack, not to worry. Just a pain in the butt!
wow, it's rampant. now site forum section is flooded with that garbage.

Last edited by blarks; 02-19-2016 at 02:44 AM.
blarks is offline  
Old 02-20-2016, 12:11 PM
  #762  
Tech Lord
 
Roelof's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland
Posts: 12,321
Default

Amazon is creating (confusing) links to their website on words in posts......

What is wrong with only banners on the top and the side ?
Roelof is offline  
Old 02-21-2016, 12:34 AM
  #763  
Tech Fanatic
iTrader: (33)
 
blarks's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Beyond the outer rim
Posts: 781
Trader Rating: 33 (100%+)
Default

Originally Posted by Roelof
Amazon is creating (confusing) links to their website on words in posts......

What is wrong with only banners on the top and the side ?
I thought this was only me and have tried to remove the adware but haven't found anything in my browser or machine and I'm still unsure if it is in fact me, but I am getting viglink links in words, not just amazon but everything. Other websites are fine just seems to be rctech. Firefox 44.0.2
Attached Thumbnails Site Issues: Technical-01.jpg  
blarks is offline  
Old 02-21-2016, 05:03 PM
  #764  
Super Moderator
 
roadrashracing2's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Wisconsin
Posts: 67,189
Default

they are in titles to
Attached Thumbnails Site Issues: Technical-screen.png  
roadrashracing2 is offline  
Old 02-22-2016, 06:52 PM
  #765  
Administrator
 
ibobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 827
Default

Links have been killed if you are logged in.
ibobi is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.