Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre >

SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre

SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre

Old 03-25-2010, 10:30 PM
  #226  
Tech Initiate
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 21
Default

Originally Posted by KING OF RACE
pagi patah petang dah ganti......hehehe:co ol:
lu beli lah part banyak2...kalau tahu part tu senang patah..dan senang diganti...
Jamal LRP is offline  
Old 03-25-2010, 10:49 PM
  #227  
Tech Initiate
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 21
Default

Originally Posted by KING OF RACE
alo bro berok semua hehehe soryy lawaq rc lah

hello bro...lu lawak dengan sapa?
Jamal LRP is offline  
Old 03-25-2010, 10:58 PM
  #228  
Tech Adept
 
Cylinder's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Titiwangsa Circuit Malaysia
Posts: 244
Default

Originally Posted by Jamal LRP
hello bro...lu lawak dengan sapa?
berlawak Dgn Berok agaknya.. akakakaka...
Cylinder is offline  
Old 03-26-2010, 10:01 AM
  #229  
Suspended
 
Join Date: Mar 2010
Location: all malaysia
Posts: 7
Thumbs up

Originally Posted by Jamal LRP
hello bro...lu lawak dengan sapa?
sapa2 yg rasa dia beruk la wakakakakakakaka
KING OF RACE is offline  
Old 03-26-2010, 10:04 AM
  #230  
Suspended
 
Join Date: Mar 2010
Location: all malaysia
Posts: 7
Thumbs up

Originally Posted by Cylinder
berlawak Dgn Berok agaknya.. akakakaka...
wakakaka tul tu bro lawak dgn beruk la
sebab pasal guna keta lain jenis pun dah
nak gaduh..... cam beruk mak yea!
KING OF RACE is offline  
Old 03-26-2010, 01:51 PM
  #231  
Tech Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11
Thumbs up

"..Majulah Serpent Dalam Dunia RC.."[/B]

hehehehe caya sama lu....wakakakaka
king of race2 is offline  
Old 03-26-2010, 01:57 PM
  #232  
Tech Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11
Thumbs up

Originally Posted by KING OF RACE
wakakaka tul tu bro lawak dgn beruk la
sebab pasal guna keta lain jenis pun dah
nak gaduh..... cam beruk mak yea!
alo king agak2 la lawak 2 nanti lebam biji mata

Last edited by king of race2; 03-29-2010 at 11:59 PM.
king of race2 is offline  
Old 03-26-2010, 11:27 PM
  #233  
Tech Elite
iTrader: (4)
 
Shuhakimi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2,445
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Apahal pulak niiih...sudah laaaa...hobi jer niiih
Shuhakimi is offline  
Old 03-27-2010, 02:41 AM
  #234  
Tech Initiate
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 25
Default

Originally Posted by KING OF RACE
wakakaka tul tu bro lawak dgn beruk la
sebab pasal guna keta lain jenis pun dah
nak gaduh..... cam beruk mak yea!

yang aku tengok bergaduh pasal brand ni tokey2 kedai je...geng2 yang setakat main dah bashing takde apa pun. masih boleh duduk satu meja. aku tak pernah tengok pulak tokey2 ni yang bawak brand lain2 duduk satu meja masa race.

ko ni pulak tokey kedai mana
daudlori is offline  
Old 03-27-2010, 02:51 AM
  #235  
Tech Master
 
nusierc's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Ex-speddway
Posts: 1,201
Default

Originally Posted by Shuhakimi
Apahal pulak niiih...sudah laaaa...hobi jer niiih
iyollah..jgnla emo sgt..just fun guys....
nusierc is offline  
Old 03-27-2010, 09:30 AM
  #236  
Tech Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11
Default

Originally Posted by nusierc
iyollah..jgnla emo sgt..just fun guys....
haha wa setuju cara lu bro
just 4 fun

Last edited by king of race2; 03-30-2010 at 12:00 AM.
king of race2 is offline  
Old 03-28-2010, 01:22 PM
  #237  
Tech Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11
Default

hehehe

Last edited by king of race2; 03-29-2010 at 11:30 AM.
king of race2 is offline  
Old 03-28-2010, 06:28 PM
  #238  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
PintuJamban's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,162
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by king of race2
Salam semua...
sy dah lama nak tanya dgn bro2 yg lama lepak kat thread ni
napa bayak driver2 serpent...contoh abg otai ninja,ojoy dan beberapa
lagi driver serpent bertukar pada xray nt1....adekah serpent 733 dah x best,
sy ade tanya dgn meraka nape tukar keta ..jawapan nya 733 kurang kualiti
dan aspek lain2 kalau nk di banding dgn nt1...sy sendiri pakai733 kekadang
terpegaruh juga dgn penerangan meraka utk bertukar pada nt1,tapi yg sy muskilkan... dulu meraka kata sebaliknya 733 lebih baik dr nt1.....HERANKAN
selepas byk bertanya.. sy rasa sy ade pandangan tersendiri la..... byk yg berkata isu2 peribadi n bukan keta2 tu yg tak baik
jadi sy nak bertanya n mewakili untuk kepastian... org2 bru macam sy ni
adekah dlm dunia rc ni pun ade politik
sekian wasalam
sayanggggggg......politik ni kat mana2 pun ada....hatta dalam rumahtangga/keluarga sekalipun wujud politik ni...apa yg ko nak pelik sangat.

kalau ko dah ada pandangan sendiri apa lagi ko nak kecoh2 nak kepastian. toksah la nak kepoh jaja cerita cam ni kat dalam thread macam ni.

ko main je la...jgn masuk campur kalau ada puak2 yg nak bergaduh ke bertelagah. apa yg ko dapat.?
PintuJamban is offline  
Old 03-28-2010, 07:01 PM
  #239  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
Ijan S2's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 152
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by king of race2
Salam semua...
sy dah lama nak tanya dgn bro2 yg lama lepak kat thread ni
napa bayak driver2 serpent...contoh abg otai ninja,ojoy dan beberapa
lagi driver serpent bertukar pada xray nt1....adekah serpent 733 dah x best,
sy ade tanya dgn meraka nape tukar keta ..jawapan nya 733 kurang kualiti
dan aspek lain2 kalau nk di banding dgn nt1...sy sendiri pakai733 kekadang
terpegaruh juga dgn penerangan meraka utk bertukar pada nt1,tapi yg sy muskilkan... dulu meraka kata sebaliknya 733 lebih baik dr nt1.....HERANKAN
selepas byk bertanya.. sy rasa sy ade pandangan tersendiri la..... byk yg berkata isu2 peribadi n bukan keta2 tu yg tak baik
jadi sy nak bertanya n mewakili untuk kepastian... org2 bru macam sy ni
adekah dlm dunia rc ni pun ade politik
sekian wasalam
Lu diam2 udah la bro, otai pun mulut xcelupar ,mcm lu.....
Ijan S2 is offline  
Old 03-29-2010, 12:16 AM
  #240  
Tech Regular
 
Black niNja's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 270
Default

Abdullah ibnu Mas'ud r.a, Rasullah s.a.w bersabda: Tidakkah aku memberitahu kamu tentang org yg tidak diperuntukkan bagi mereka, atau org yg api neraka tidak menyentuhnya? Ia adalah org yg dekat kepada org lain, lemah lembut, toleren dan baik hati. (Hadis riwayat Tirmidzi)

Hadis ini mengatakan bahwa org seperti ini suka bergaul dgn org lain, berbicara dgn lemah lembut dan kerana sifat2 nya yg disukai.
Maka mengapa lah suka sangat "Mengadu Domba" mencetuskan perbalahan??????? dah ta'da keja lain….:flaming :
Black niNja is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.