Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre >

SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre

SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre

Old 03-12-2010, 08:32 AM
  #211  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
Azizi's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,723
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Originally Posted by Jamal LRP
salam, buggy ini bila sampai ke Malaysia...saya lihat kit nie ada improve, terutama seperti yang di dalam gambar..harap dapat test drive kit nie satu hari nanti....
bila sampai????????????...
Mana Shuhakimi nie.....agaknyer tgh sibuk kottt..
Jamal...tapi kalau tak silap on the way....guna kapal MISC...kalau tak kena ganggu lanun kt Teluk Eden, sampailah bulan depan...
Azizi is offline  
Old 03-12-2010, 08:40 AM
  #212  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
Azizi's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,723
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Originally Posted by mizan hobby
mizan hobby team buggy akan test keta ni bila sampai
nanti tumpang join yerrrrr...!!!!!
Azizi is offline  
Old 03-12-2010, 09:31 PM
  #213  
Tech Elite
iTrader: (4)
 
Shuhakimi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2,445
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by mizan hobby
mizan hobby team buggy akan test keta ni bila sampai
test...jangan tak test
Shuhakimi is offline  
Old 03-16-2010, 08:51 AM
  #214  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
Azizi's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,723
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Originally Posted by Shuhakimi
test...jangan tak test
Azizi is offline  
Old 03-24-2010, 07:06 AM
  #215  
Tech Elite
iTrader: (4)
 
Shuhakimi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2,445
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by Azizi
ermmmm...bila trek buggy kita2 nak siap....progress???...ijan dah test ker trek tuuu. Sumbangan kita2 tu kalau tak cukup...hello2 jer...... nnti ko ternak ular tedung kat situ yek......mmg sempoi laaaa si Lee Toy Boy niiiih.....bagi tapak...then kita2 sumbang2....untuk hobi niiih....kepala sempoy...apa pun boley buat......mekasih Lee TB, Azizi, AhYuu, Ijan, Lan Tlk Intan, Yeopcak, Esham, Zainal, Ir Azman,...aku.....besaw jugak trek tuuuu....best...best...best.... hope a good start for the buggy in this region.....cayalaaaah
Shuhakimi is offline  
Old 03-24-2010, 07:55 AM
  #216  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
PintuJamban's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,162
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by Shuhakimi
ermmmm...bila trek buggy kita2 nak siap....progress???...ijan dah test ker trek tuuu. Sumbangan kita2 tu kalau tak cukup...hello2 jer...... nnti ko ternak ular tedung kat situ yek......mmg sempoi laaaa si Lee Toy Boy niiiih.....bagi tapak...then kita2 sumbang2....untuk hobi niiih....kepala sempoy...apa pun boley buat......mekasih Lee TB, Azizi, AhYuu, Ijan, Lan Tlk Intan, Yeopcak, Esham, Zainal, Ir Azman,...aku.....besaw jugak trek tuuuu....best...best...best.... hope a good start for the buggy in this region.....cayalaaaah
dah macam berucap masa terima anugerah...macam beleter pun iya...

PintuJamban is offline  
Old 03-24-2010, 08:06 AM
  #217  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
PintuJamban's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,162
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

track kita2 la ya

yang bukan kita2 tu tengok je dari jauh...gitu

Last edited by PintuJamban; 03-24-2010 at 08:34 AM.
PintuJamban is offline  
Old 03-24-2010, 09:02 AM
  #218  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
Azizi's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,723
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Originally Posted by Shuhakimi
ermmmm...bila trek buggy kita2 nak siap....progress???...ijan dah test ker trek tuuu. Sumbangan kita2 tu kalau tak cukup...hello2 jer...... nnti ko ternak ular tedung kat situ yek......mmg sempoi laaaa si Lee Toy Boy niiiih.....bagi tapak...then kita2 sumbang2....untuk hobi niiih....kepala sempoy...apa pun boley buat......mekasih Lee TB, Azizi, AhYuu, Ijan, Lan Tlk Intan, Yeopcak, Esham, Zainal, Ir Azman,...aku.....besaw jugak trek tuuuu....best...best...best.... hope a good start for the buggy in this region.....cayalaaaah
emmm...terharu di atas sokongan kekawan, trek dah 85.5% siap, Ijan dah try satu tank ptg tadi....steady jer tapi tercungap2 panjat bukit...
Tak per bro...pelan2 aku kemaskini trek bersama kekawan kat sini..yang penting agar kekawan kita2 terhibur dan tersenyum....
Azizi is offline  
Old 03-24-2010, 09:05 AM
  #219  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
Azizi's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,723
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Originally Posted by PintuJamban
track kita2 la ya

yang bukan kita2 tu tengok je dari jauh...gitu
kau main Go-Kart, kat sebelah jer...lepas tu aku belanja teh ais, pun kat sebelah tu..kedai Mek Siam..
Azizi is offline  
Old 03-24-2010, 12:33 PM
  #220  
Suspended
 
Join Date: Mar 2010
Location: all malaysia
Posts: 7
Cool serpent vs nt1

alo bro berok semua hehehe soryy lawaq rc lah
heheheheeheheh
wa nak beli pro kit bru serpent733 atau nt1 2010
sekarang wa pakai capricorn LAB-C01....
ADEHH keta kambing ni susah spere part
semua nak oder kat itali...
so wa igat nak main keta yg ader byk part kat sini
so lu org cadang keta mana yg baik spp733 or nt1 2010
KING OF RACE is offline  
Old 03-24-2010, 01:02 PM
  #221  
Tech Elite
iTrader: (4)
 
Shuhakimi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2,445
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by PintuJamban
track kita2 la ya

yang bukan kita2 tu tengok je dari jauh...gitu
ishkkk...ajer ngaaaan jer miker.....PJ cup teman buat nanti...tunggu jer.....
Shuhakimi is offline  
Old 03-24-2010, 01:04 PM
  #222  
Tech Elite
iTrader: (4)
 
Shuhakimi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2,445
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by PintuJamban
dah macam berucap masa terima anugerah...macam beleter pun iya...

kalo nak clear...hello2 jer.....cam aku slalu helo2 miker....
Shuhakimi is offline  
Old 03-24-2010, 06:04 PM
  #223  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
PintuJamban's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,162
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by Azizi
emmm...terharu di atas sokongan kekawan, trek dah 85.5% siap, Ijan dah try satu tank ptg tadi....steady jer tapi tercungap2 panjat bukit...
Tak per bro...pelan2 aku kemaskini trek bersama kekawan kat sini..yang penting agar kekawan kita2 terhibur dan tersenyum....
Originally Posted by Azizi
kau main Go-Kart, kat sebelah jer...lepas tu aku belanja teh ais, pun kat sebelah tu..kedai Mek Siam..
good job kawan....apa yang penting...KERJASAMAAAAAAAAAA

Originally Posted by Shuhakimi
ishkkk...ajer ngaaaan jer miker.....PJ cup teman buat nanti...tunggu jer.....
apa barang PJ cup off road....ko jgn la jatuhkan maruah aku....
PintuJamban is offline  
Old 03-24-2010, 11:40 PM
  #224  
Tech Elite
iTrader: (4)
 
Shuhakimi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2,445
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by KING OF RACE
alo bro berok semua hehehe soryy lawaq rc lah
heheheheeheheh
wa nak beli pro kit bru serpent733 atau nt1 2010
sekarang wa pakai capricorn LAB-C01....
ADEHH keta kambing ni susah spere part
semua nak oder kat itali...
so wa igat nak main keta yg ader byk part kat sini
so lu org cadang keta mana yg baik spp733 or nt1 2010
Salam sejahtera hendaknyer.........anda tinggal di mana ? boleh kah saya membantu ? ramai kawan2 yang rela berkorban untuk membantu anda wahai saudara...sila titipkan no telepon anda..wahai saudara.....kami rakan2 akan berduyun-duyun membantu....semua kereta baik2 belaka....hati jer tak tentu baik.....
Shuhakimi is offline  
Old 03-25-2010, 12:09 PM
  #225  
Suspended
 
Join Date: Mar 2010
Location: all malaysia
Posts: 7
Default

Originally Posted by Shuhakimi
Salam sejahtera hendaknyer.........anda tinggal di mana ? boleh kah saya membantu ? ramai kawan2 yang rela berkorban untuk membantu anda wahai saudara...sila titipkan no telepon anda..wahai saudara.....kami rakan2 akan berduyun-duyun membantu....semua kereta baik2 belaka....hati jer tak tentu baik.....
haha...... sebut tentang hati ni nape bro fruss bercinta kerr wakakakaka....
ok lah bro wa dok kat sabah HP wa 012-3804852 hehe free nak call ok jer...
ok bro keta ape yg baik, kata semua baik tapi bekalan alat ganti yg buat keta
baik jadi x baik cam keta kambing yg wa pakai skr ni, tapi part adeh susah bro
uj patah pun dah 1bln lom dp part sekarang wa nak cari yg senang part pagi patah petang dah ganti......hehehehehe ok bro n otai semua jumpa lagi hehehe:c ool:
KING OF RACE is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.