Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
Losi 1/10 TEN-SCTE ARR 4x4 Short Course Truck Thread >

Losi 1/10 TEN-SCTE ARR 4x4 Short Course Truck Thread

Like Tree9Likes

Losi 1/10 TEN-SCTE ARR 4x4 Short Course Truck Thread

Old 11-05-2012, 01:24 PM
  #40786  
Tech Elite
iTrader: (5)
 
Grandturk's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: NYC
Posts: 3,485
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

Originally Posted by buchanan88 View Post
Im sure it will, but can anyone tell me if the nitro body will fit the scte? Thanks!
yeah its the same body just with the windshield cut out
Grandturk is offline  
Old 11-05-2012, 02:34 PM
  #40787  
Tech Adept
iTrader: (16)
 
Join Date: Feb 2011
Location: So Cal
Posts: 244
Trader Rating: 16 (100%+)
Default

Originally Posted by Pygmy View Post
In what way would the BCE be better thanb the King Headz Chassis ?
I'm using the KH and it's pretty durable so far, and has optimized diff positioning with regards to the stock / BCE chassis.
These are the only two chassis I have tried. I would have to say the BEC is a bit stiffer. The KH has the adjustability with the battery. It helps depending one what battery you use. Both a good and a leaps and bounds above the stock chassis.
A929ryda is offline  
Old 11-05-2012, 03:26 PM
  #40788  
Tech Addict
iTrader: (3)
 
Gene158's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: New Haven, CT
Posts: 634
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Where are you guys mounting transponders on your trucks?
Gene158 is offline  
Old 11-05-2012, 03:51 PM
  #40789  
Tech Elite
iTrader: (25)
 
T. Herwig's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Somerset, PA
Posts: 2,373
Trader Rating: 25 (100%+)
Default

Originally Posted by Gene158 View Post
Where are you guys mounting transponders on your trucks?


I personally have mine mounted there. Fits like a glove.
T. Herwig is offline  
Old 11-05-2012, 03:55 PM
  #40790  
Tech Prophet
iTrader: (34)
 
Casper's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Orange, Ca
Posts: 17,869
Trader Rating: 34 (100%+)
Default

I put mine mounted to the top of the reciever box!
Casper is offline  
Old 11-05-2012, 03:56 PM
  #40791  
Tech Addict
iTrader: (3)
 
Gene158's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: New Haven, CT
Posts: 634
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by T. Herwig View Post


I personally have mine mounted there. Fits like a glove.
On top of the little switch cover or did you unscrew/remove that?
Gene158 is offline  
Old 11-05-2012, 03:58 PM
  #40792  
Tech Elite
iTrader: (25)
 
T. Herwig's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Somerset, PA
Posts: 2,373
Trader Rating: 25 (100%+)
Default

Originally Posted by Gene158 View Post
On top of the little switch cover or did you unscrew/remove that?
On top of the switch cover. The holes on the mount should line up perfect.
T. Herwig is offline  
Old 11-05-2012, 04:48 PM
  #40793  
Tech Elite
iTrader: (19)
 
Rockthecatbox21's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Texas panhandle
Posts: 2,797
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

Or you could just get this....http://www.amainhobbies.com/product_...adio-Box-Cover
Rockthecatbox21 is offline  
Old 11-05-2012, 05:35 PM
  #40794  
Tech Elite
iTrader: (32)
 
rcgod's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Blackfoot Idaho.
Posts: 3,353
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

Mine is in the receiver box.
rcgod is offline  
Old 11-05-2012, 05:49 PM
  #40795  
MOE
Tech Regular
iTrader: (14)
 
MOE's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Nolanville, TX
Posts: 353
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

I put mine in the reciever box also.
MOE is offline  
Old 11-05-2012, 05:52 PM
  #40796  
Tech Elite
iTrader: (19)
 
Rockthecatbox21's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Texas panhandle
Posts: 2,797
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

There is nothing nicer feeling than all brand new bearings in your truck. Just went the avid route and my drivetrain feels so smooth.
Rockthecatbox21 is offline  
Old 11-05-2012, 05:53 PM
  #40797  
R/C Tech Elite Member
iTrader: (105)
 
thecman26's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: South Central Kansas
Posts: 7,992
Trader Rating: 105 (100%+)
Default

I mounted my transponder on the outside of the receiver box.
thecman26 is offline  
Old 11-05-2012, 08:20 PM
  #40798  
Tech Master
iTrader: (230)
 
nitro_mt_racer's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Wapakoneta OH
Posts: 1,592
Trader Rating: 230 (100%+)
Default

We mount our transponders on the center diff top plate.
nitro_mt_racer is offline  
Old 11-05-2012, 08:43 PM
  #40799  
Tech Apprentice
iTrader: (2)
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 67
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

hi! questions from a new owner of ten scte

1) do you know what's a good roll cage for the ten scte?
2) the stock ESC (MSC-MCPRO) can automatically cutoff LiPo's if the charge gets too low?
viralvariance is offline  
Old 11-05-2012, 09:59 PM
  #40800  
Tech Master
iTrader: (65)
 
Join Date: Apr 2011
Location: Wisconsin
Posts: 1,045
Trader Rating: 65 (100%+)
Default

Does anyone have Mike Truhe's setup for the 2012 spektrum race at trackside? I'm curious to see it as this is my home track....Thanks in advance.
nrm1977 is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.