4PKS Glitching

Old 02-27-2012, 08:39 AM
  #1  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (7)
 
oldandnew's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 429
Trader Rating: 7 (100%+)
Default 4PKS Glitching

Is anyone else having a problem with the 4PKS gliching? I remember back a ways guys posting on hear about it. I got mine about a year ago but didn't get to use it much until the fall and when I did it started to glich only once in a while. I thought it was my Life pack. But the end of the season came before I could verify it. Then I got to busy and haven't run until today with different truck nothing in common with the first except the radio and it happened a hand full of times again. The first was a nitro buggy and the second is an electric truck. Is this a problem with the recievers they both have 614FS (I think that is the one. It is the one that came with the radio and another that I bought)? I only run at a track around other drivers. I hate to think I spent all this money on a top notch radio and 2 extra recievers to only have problems. Any help would be appreciated.
oldandnew is offline  
Old 02-28-2012, 08:08 AM
  #2  
Tech Master
iTrader: (77)
 
Yeti AS3's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: lockport,IL
Posts: 1,349
Trader Rating: 77 (100%+)
Default

Exactly how and when is it glitching? Do you lose everything? I had a buddy with an issue. (Fixed now) but i'd like to see what you have going on.
Yeti AS3 is offline  
Old 02-28-2012, 08:40 AM
  #3  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (7)
 
oldandnew's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 429
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

It isn't consistant. It only happens every once in a while making it hard to identify. It seems to be steering one time and throttle the next. I remember alot of guys having this problem a while back but I wasn't getting to race then so I didn't pay close attention. It seemed to be always at a track with alot of others radios around. I don't know if their was a fix because they stopped posting. Their must be some fix or they would be posting.
oldandnew is offline  
Old 05-11-2012, 08:57 AM
  #4  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
simptek's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: ATL GA
Posts: 211
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by oldandnew View Post
It isn't consistant. It only happens every once in a while making it hard to identify. It seems to be steering one time and throttle the next. I remember alot of guys having this problem a while back but I wasn't getting to race then so I didn't pay close attention. It seemed to be always at a track with alot of others radios around. I don't know if their was a fix because they stopped posting. Their must be some fix or they would be posting.

Did you ever find out what this issue was. I am having a similar issue. I dont lose steering but throttle/brake servo will cutout. I first figured that it might the radio when i was trying to calibrate a new Tekin RX8.
simptek is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.