R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-17-2009, 02:30 PM   #1
Tech Initiate
 
eyeheartmono's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 26
Arrow Ezrun 80A, problems.

First of all, Im using 2 - 8.4v Venoms 4200mah in parallel to power the unit. When I turn this sucker on it beeps 6 times at me and then I have controll over the vehecle.

Says nothing about this in the manual so Im just wondering if this is a bad thing. Just fooling around with it trying to set it up with my controller I found that it shuts off randomly from 3-10second of running at full throttle and the red light flashes. Even for that short time i ran it the motor seems to be getting a little to hot ( Im running the motor without a pinion on it, I don't know if it doesn't like running without any resistance on the shaft ).

Also I can't seem to get the motor to go in reverse ( I know this is a programming issue but to my knowledge it seems like I have it on the right setting.

Im kinda new to RC so any help or advice would be appreciated.
__________________
E-maxx Ezrun 80A 2370KV 14 cell NiMh
eyeheartmono is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:34 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net