Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > R/C Tech Site Forum
Site Issues: Technical >

Site Issues: Technical

Like Tree12Likes

Site Issues: Technical

Reply

Old 12-25-2006, 01:42 AM
  #16  
Tech Elite
iTrader: (19)
 
tmaxxking's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Roseboro NC
Posts: 4,990
Trader Rating: 19 (100%+)
Default .

i had a pop up window telling me to log in every time i went into a different thread

i was using firefox

i asked a buddy about it he is a computer geek and will admit it

he told me to go to programs remove firefox go to download.com and download the newest version of firefox

sure enough no pop up asking me to log in
tmaxxking is offline  
Reply With Quote
Old 12-25-2006, 03:20 AM
  #17  
Tech Master
iTrader: (27)
 
RCMits's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: SoCal
Posts: 1,057
Trader Rating: 27 (100%+)
Default

from one server admin to another...

i babysit and watch clusters, and a good handful of data servers every day when im not rc'ing.

trust me.. its not as easy as it seems. you have it easy being in the "linux" world. i have to deal wtih microsoft holes :P hahaha.. j/k

all in all site seems to be working great.

im using IE7, winxp.

at work i have ie7, vista, and firefox and they seem to run well.

on laptop i have a linux flavor, plus firefox and it seems to run well.

hotmail seems to spam some things, but ive unblocked it. (but then hotmail is still retarded)

gmail seems ok.

yahoo mail seems ok.

load times are much faster.

congrats.
RCMits is offline  
Reply With Quote
Old 12-29-2006, 09:53 AM
  #18  
Tech Master
iTrader: (8)
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Illinois
Posts: 1,476
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Not sure if this has been asked but.... I am having problems accessing my rctech email. I download it from the rctech.mail server into Microsoft Outlook. Haven't been able to use that email for the past week.

Thanks!
Jason
Jason is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2007, 03:28 PM
  #19  
Tech Lord
iTrader: (32)
 
syndr0me's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: 5280 Raceway
Posts: 13,206
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

Hey Shane, I seem to remember you mentioning a while back that you'd have RSS feeds for threads. Is that something that's still planned for the future? Does it require a scary update to vBulletin?

I know it's probably foreign to most people, but count me as at least one person that would LOVE to follow topics in an RSS feed. I'll even click on some ads if you embed them. I think Google does ads for feeds.

Belated thanks for the server upgrade, it's been a real pleasure to use the site lately.
syndr0me is offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2007, 12:19 PM
  #20  
Tech Adept
 
Join Date: Jan 2007
Location: Anaheim Hills
Posts: 109
Default Delete thread

Hey all, i'm new to this site, how do i delete a post? i went to the edit section but there is nothing in regards to deleting it
Thanks
Brandon
brandonizr is offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2007, 05:14 PM
  #21  
R/C Tech Founder
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2001
Location: Del Mar, CA, USA
Posts: 7,063
Default

We have disabled post deletion due to people abusing it in the past. If you absolutely need to get rid of a post, please alert a moderator.
futureal is offline  
Reply With Quote
Old 01-27-2007, 09:20 AM
  #22  
Tech Master
iTrader: (19)
 
mkdut's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: RC Retired
Posts: 1,961
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

Hey guys, I have encountered a problem with viewing the site. On 3 machines running Windows XP and IE7, I get the "Internet Explorer cannot display webpage" message. 2 are at home 1 at work on a different network. On my laptop I tried clearing all temp internet files, cookies etc and shutting down the firewall and antivirus with no luck. No Windows update or IE update had occured in days prior to the problem. I have now put Firefox on my laptop and it accesses the site just fine. In fact, it seems to load much faster than IE7 ever did. Any thoughts on the problem?
mkdut is offline  
Reply With Quote
Old 01-27-2007, 12:52 PM
  #23  
R/C Tech Founder
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2001
Location: Del Mar, CA, USA
Posts: 7,063
Default

I think we just found a major issue that occured two days ago, where if you accessed http://rctech.net it did not work, but http://www.rctech.net did work. If that might be the problem you were having, let me know.

We just fixed it on the server side so it should propagate shortly.
futureal is offline  
Reply With Quote
Old 01-27-2007, 06:40 PM
  #24  
Tech Master
iTrader: (19)
 
mkdut's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: RC Retired
Posts: 1,961
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

I believe that was it. The problem started about two days ago. Everything seems to be cool now. Thanks!
mkdut is offline  
Reply With Quote
Old 03-26-2007, 11:14 AM
  #25  
Tech Master
iTrader: (36)
 
Mr.Maim's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,609
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

Getting 12+ second page generation today. I think it was double that last night. Happening for me both at home and at work.

Just wanted to let you know.

Love the Forums. Keep up the great work!
Mr.Maim is offline  
Reply With Quote
Old 03-26-2007, 12:37 PM
  #26  
Tech Adept
 
JasonP's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: San Diego, CA
Posts: 192
Default

We did some rolling updates to the servers earlier this morning, so things did get a little slow since not all of our web servers were online at the same time.

Things should be snappy fast again now though.
JasonP is offline  
Reply With Quote
Old 03-26-2007, 02:08 PM
  #27  
Tech Champion
iTrader: (27)
 
MADMAN23's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: waddington ny
Posts: 6,359
Trader Rating: 27 (97%+)
Default

yea it was slowwwwww .. but it fast again ... good job guy's....
MADMAN23 is offline  
Reply With Quote
Old 03-28-2007, 01:35 AM
  #28  
Tech Master
iTrader: (6)
 
Join Date: Jan 2006
Location: Richland, WA
Posts: 1,675
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Mine has been progressivly slower all day, it is really bad now, over 12 seconds a page, was about 3 times normal earlier, now it is abotu 12x slower, or more
gatermaxx is offline  
Reply With Quote
Old 04-05-2007, 10:55 PM
  #29  
KoE
Tech Master
iTrader: (6)
 
KoE's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Blue Marble
Posts: 1,228
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

edit: the gremlin ran away!

Last edited by KoE; 04-06-2007 at 02:01 PM.
KoE is offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2007, 05:11 PM
  #30  
Tech Master
iTrader: (36)
 
Mr.Maim's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,609
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

I forgot to check back... thanks for the SUPER FAST response. Thanks for an awesome Forum! Really, this place is just awesome!

I'd typically say something like "keep up the good work" but you already do that, so I'll say something more appropriate:

"Thanks!"

Mr.Maim

Originally Posted by JasonP
We did some rolling updates to the servers earlier this morning, so things did get a little slow since not all of our web servers were online at the same time.

Things should be snappy fast again now though.
Mr.Maim is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service