Go Back  R/C Tech Forums > For Sale/Trade Forums > R/C Items: For Sale/Trade
How To - Post Full Size Pictures On RcTech >

How To - Post Full Size Pictures On RcTech

Like Tree8Likes

How To - Post Full Size Pictures On RcTech

Reply

Old 05-22-2014, 09:09 PM
  #31  
Tech Regular
iTrader: (22)
 
abi787's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bronx-N.Y.
Posts: 300
Trader Rating: 22 (100%+)
Default post pics!!!

do any of you guys know if is possible to post pictures with a android phone.(galaxy s3)
abi787 is offline  
Reply With Quote
Old 05-23-2014, 05:33 AM
  #32  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (36)
 
tksnobords's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: N-Dub
Posts: 2,724
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

Originally Posted by abi787 View Post
do any of you guys know if is possible to post pictures with a android phone.(galaxy s3)
i also added this info to the first post


I know this looks like a long process but it isn't. I just broke down each little step. I did this with my Samsung Note II. If it's different for your device, let me know and I'll get it updated.

1) Get the photobucket app on your android device.

2) Open the app and login

3) Click on the large "+" sign button on the lower right hand side to upload a photo to your photobucket.

4) Click "Upload"

5) Choose a photo

6) Choose an album

7) Click the checkmark in the upper right hand corner.

8) Click Home

9) Click Library

10) Find the album you uploaded it to and click that album

11) Click the picture to open it.

12) Click the icon with three dots connected by lines

13) Click "Copy Link to Clipboard"

14) Click the "IMG" link (it will be automatically copied to you clipboard).

15) Paste this link in an rctech thread.

click on the photo

click the links icon

click on the "IMG" link (it will automatically copy the link to your android
clipboard)

then paste that link into an rctech thread.

OR

you can take a picture with your phone, email it to yourself and then follow the instructions in the first post.

Last edited by tksnobords; 05-23-2014 at 05:46 AM.
tksnobords is offline  
Reply With Quote
Old 06-01-2014, 11:34 PM
  #33  
Tech Adept
iTrader: (6)
 
Unfed RcFou's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 142
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

I like the 2nd method better.
Unfed RcFou is offline  
Reply With Quote
Old 06-27-2014, 09:22 PM
  #34  
Tech Apprentice
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 50
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

test
Jaggededge2 is offline  
Reply With Quote
Old 08-27-2014, 04:03 PM
  #35  
Tech Rookie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 14
Default

THANKS!!
mkkhan2 is offline  
Reply With Quote
Old 08-29-2014, 05:35 AM
  #36  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (36)
 
tksnobords's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: N-Dub
Posts: 2,724
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

tksnobords is offline  
Reply With Quote
Old 08-29-2014, 05:43 AM
  #37  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (36)
 
tksnobords's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: N-Dub
Posts: 2,724
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

tksnobords is offline  
Reply With Quote
Old 08-29-2014, 05:51 AM
  #38  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (36)
 
tksnobords's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: N-Dub
Posts: 2,724
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

tksnobords is offline  
Reply With Quote
Old 08-29-2014, 06:22 AM
  #39  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (36)
 
tksnobords's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: N-Dub
Posts: 2,724
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

hey those were some random test pictures.

check out the new video showing how to post pictures on rctech.
tksnobords is offline  
Reply With Quote
Old 10-14-2014, 11:10 AM
  #40  
Tech Regular
iTrader: (4)
 
TC5Driven's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Lake Elsinore CA
Posts: 296
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

.
TC5Driven is offline  
Reply With Quote
Old 10-20-2014, 09:44 PM
  #41  
Tech Regular
iTrader: (15)
 
Join Date: Sep 2012
Location: Ogden,UT
Posts: 292
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

Dose anyone know how many posts I have to make in order to post pictures? i keep getting an error for not having enough posts, and I cannot post pictures of what i am selling?
RacingCraze21 is offline  
Reply With Quote
Old 10-21-2014, 04:11 AM
  #42  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (36)
 
tksnobords's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: N-Dub
Posts: 2,724
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

Originally Posted by RacingCraze21 View Post
Dose anyone know how many posts I have to make in order to post pictures? i keep getting an error for not having enough posts, and I cannot post pictures of what i am selling?
I think you need 10 posts to post pictures. But you should be able to use the photo bucket picture method to post pictures with any post count. Someone correct me if I'm wrong.

Also, if you are selling something with a low post count...it can be difficult depending on how expensive your item is.

Be sure to read the for sale forum rules.

http://www.rctech.net/forum/r-c-item...3-25-13-a.html
tksnobords is offline  
Reply With Quote
Old 10-26-2014, 08:11 AM
  #43  
Tech Rookie
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 3
Default

i try to post picture it wont let me post website
jxw9634 is offline  
Reply With Quote
Old 10-26-2014, 02:53 PM
  #44  
Tech Rookie
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 17
Default

10 posts to post? can someone confirm? newbie here
Toddm is offline  
Reply With Quote
Old 10-27-2014, 03:00 AM
  #45  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (36)
 
tksnobords's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: N-Dub
Posts: 2,724
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

Originally Posted by Toddm View Post
10 posts to post? can someone confirm? newbie here
You have 10 posts now... Can you confirm?
tksnobords is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service