e-revo reverse

Old 12-31-2009, 01:28 AM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Default e-revo reverse

I just ran my new e-revo, and i noticed the reverse is laggy. what i mean is sometimes with the truck at a full stop, i hit the reverse and nothing, then try it again a few seconds later and it works. is his normal?
rkraider is offline  
Old 12-31-2009, 09:22 AM
  #2  
Tech Regular
iTrader: (21)
 
lukejr77's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 346
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

my summit does the same thing, i think it brake for the first time you push the trigger and the second is for reverse.
lukejr77 is offline  
Old 12-31-2009, 09:25 AM
  #3  
Tech Lord
iTrader: (21)
 
Join Date: Jul 2008
Location: Houston, TX
Posts: 11,530
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

It takes a double pump to send the esc into reverse - hit brakes, release and immed hit reverse again and that gets reverse.

Sounds like its normal.
Duster_360 is offline  
Old 12-31-2009, 06:47 PM
  #4  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Default

Ya, i have noticed that the double tap works perfectly....any suggestions on what I should upgrade first? except motors, I will upgrade once I toast them.
rkraider is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.