Asapters for 505

 
Old 02-08-2009, 10:25 AM
  #1  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jan 2004
Location: Lillian, Al.
Posts: 78
Trader Rating: 4 (100%+)
Default Asapters for 505

I have just purchased here 2 (appear to be new) Apache 505 balancers and there are no adapters in the boxes. Is there a part number for the adapter package that I can use to order them ?

Thanks,
Bob
bones99 is offline  
Old 02-09-2009, 07:05 AM
  #2  
Tech Master
 
JAM MaxAmps's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Nine Mile Falls, WA
Posts: 1,061
Default

Originally Posted by bones99
I have just purchased here 2 (appear to be new) Apache 505 balancers and there are no adapters in the boxes. Is there a part number for the adapter package that I can use to order them ?

Thanks,
Bob
Where did you buy them from?

Jason
JAM MaxAmps is offline  
Old 02-09-2009, 11:16 AM
  #3  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jan 2004
Location: Lillian, Al.
Posts: 78
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Thanks for the speedy reply. I purchased them from a fellow member here on R/C Tech.

Thanks,
Bob
bones99 is offline  
Old 02-09-2009, 11:27 AM
  #4  
Tech Master
 
JAM MaxAmps's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Nine Mile Falls, WA
Posts: 1,061
Default

Sorry no they are not available separately and no we can make any either the plug end on the balancer side is an unknown plug. However if you call the shop and speak with Alex at 1-888-654-4450 he can hook you up with a deal on our MaxAmps.com Method balancer.


Jason
JAM MaxAmps is offline  
Old 02-09-2009, 02:18 PM
  #5  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jan 2004
Location: Lillian, Al.
Posts: 78
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Jason,
Thanks for the reply. However, I am a little confused. You said:"the plug end on the balancer side is an unknown plug." You sell the Apache 505 on your website.

Thanks,
Bob
bones99 is offline  
Old 02-09-2009, 03:12 PM
  #6  
Tech Master
 
JAM MaxAmps's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Nine Mile Falls, WA
Posts: 1,061
Default

Yes we do sell them but you can't get the harnesses alone and we can't make any because the plug style on the balancer where the harnesses plug into is not one we can buy.

Jason
JAM MaxAmps is offline  
 

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.