R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > International Forums > Indonesia Racing

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-03-2005, 09:48 PM   #46
Regional Moderator
 
Hobby Peoples's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: O.S.SPEED
Posts: 3,305
Send a message via ICQ to Hobby Peoples Send a message via MSN to Hobby Peoples
Default Venom is looking for drivers

Venom Racing is actively looking for top drivers to sponsor. We are looking for National level drivers who are already sponsored and race at major events in any country. We have many levels of sponsorship as well. This is an open call to anyone interested in any country. We are especially interested in sponsoring drivers in the premier 1/8th scale off-road class. So if you dont have a body sponsor or you want to try something new then send us your racing resume to [email protected] and we will get right back to you.
The current class list is 1/8 off road( Kyosho 777SP and XRAY XB8 chassis), 1/10 off road (TA B4 chassis), and Monster Truck ( Revo and Savage )

We are developing more bodies to cover more chassis in all of the major/popular classes. Sponsored drivers will also play an important roll in helping us design more effective bodies and products for racing.

Thanks,

VENOM RACING R&D

****ayo2 para rc's Batam....latihan extra keras tuh kan lumayan bisa dapetin sponsor dan jadi driver sponsor tuh...semua biaya transport, mobil rc, spare parts, hotel, engine....semua deh ditanggung loh...ayoo...ayoo....tapi musti main buggy karena monster truck kaga di sponsor tuh...pangsa buggy 95% tuh hehehhe...*****
__________________
[email protected]
--> * IRT # 188 <--
Hobby Peoples is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2005, 09:53 PM   #47
Regional Moderator
 
Hobby Peoples's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: O.S.SPEED
Posts: 3,305
Send a message via ICQ to Hobby Peoples Send a message via MSN to Hobby Peoples
Default

Samuele Lenzi (Kyosho/Novarossi) won the RB meeting in Capua, Italy.

1 Lenzi Kyosho-Nova
2 Izzo Crono-OS
3 Concetti Mugen-AXE
4 Spinosa TunderTiger-OS
5 -
6 Di Monaco Mugen-RB
7 Andreini Crono - STS Italia
8 Ferroso Mugen - STS Italia
9 Vergadoro Hudy - STS Italia
10 Ribaldi Mugen-RB
11 Pellecchia Mugen-OS
12 Acciari Mugen-Picco

Source: ModellismoRC

__________________
[email protected]
--> * IRT # 188 <--
Hobby Peoples is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2005, 10:59 PM   #48
Regional Moderator
 
Hobby Peoples's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: O.S.SPEED
Posts: 3,305
Send a message via ICQ to Hobby Peoples Send a message via MSN to Hobby Peoples
Default ON SALE...........

ON SALE ALL ITEMS AT STORE.....................

Hey guys we are doing a sale for all items, mostly 1/8 buggy offroad and 1/10 monster truck parts like: Airtronics/Sanwa, AMB, Champion tyre, Medial Pro, Proline, Duratrax, Fioroni, GPM Racing, Hudy, Hardcore Racing, Hard, Ho Bao, Hobbico, Jammin, K-Factory, Kyosho, King Headz, Traxxas, Medial Pro, Novak, OS, Nuova Faor, Prolux, Pro Exotics, Q-World, RB, RD Logics, Robinson Racing, Team Magic, etc.....

For part n price inqueries please email [email protected]....

Will do mail order for every city in Indonesia...

Thank you

" HOBBY PEOPLES "
Radio Control Centre
95 A, Jl. Jend. A. Yani III
Medan 20111
Indonesia
Ph : +6261 4513780
Fax: +6261 4157475
Email: [email protected]
--------------------------------------------------
Store Opening Hours:
Mon - Fri : 9.00 Am - 8.00 Pm
Sat : 10.00 Am - 2.00 Pm
Sun / Public Holiday Closed
__________________
[email protected]
--> * IRT # 188 <--
Hobby Peoples is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2005, 07:37 AM   #49
Tech Regular
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 479
Default

Quote:
Originally Posted by Hobby Peoples
ammpunnn janji kaga mau menang2 lagi kalau main rc.....hehehhe
baik nih, anda pa kabarnya juga Jon? Gimana rc di Batam? Saya udh email ke Surya sketsa track beserta jumpingan, model2nya beserta detail dan ukuran. Jadi mudah2an bisa membantu track di Batam supaya lebih sip lagi deh ok....

Kaga jalan2 nih liburan?
ya , saya udah lihat tuh skets tracknya. makasih nih.
tapi lagi pusing nih 4 orang pilih 4 macam jumpingan.
jd biar pak Surya aja yang ambil keputusannya nanti,
sekarang beliau lg capek habis ikutan bulannya puasa.
aturan malam ini udah nginap di Hk. anak nggak enak badan jd pending dululah sp minggu depan.
sy tiap tahun ke Siantar Cheng Beng.

Pak Rudi Ikut mana nih : Idul Fitri, Natalan atau Imlek???

Rgrds
Joni
jonkyosho is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2005, 09:46 AM   #50
Regional Moderator
 
Hobby Peoples's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: O.S.SPEED
Posts: 3,305
Send a message via ICQ to Hobby Peoples Send a message via MSN to Hobby Peoples
Default

Quote:
Originally Posted by jonkyosho
ya , saya udah lihat tuh skets tracknya. makasih nih.
tapi lagi pusing nih 4 orang pilih 4 macam jumpingan.
jd biar pak Surya aja yang ambil keputusannya nanti,
sekarang beliau lg capek habis ikutan bulannya puasa.
aturan malam ini udah nginap di Hk. anak nggak enak badan jd pending dululah sp minggu depan.
sy tiap tahun ke Siantar Cheng Beng.

Pak Rudi Ikut mana nih : Idul Fitri, Natalan atau Imlek???

Rgrds
Joni
Wah napa musti pusing segala? buat aja semua jumpingannya kaga masalah kok, tidak ada peraturan tentang berapa banyak jumping yg harus dibuat, tapi jangan juga semua jumpingan jadinya kaga ada track lurusnya lagi hehehe....Oh ntar kalau ke Medan jgn lupa contact deh....

Saya ikut Natalan dan Imlek tuh...borongan juga hehhehe.....
Di Medan sedang dibangun satu track offroad lagi deh, lumayan gede..dekat Polonia airport...jadi tambah seru lagi nih
__________________
[email protected]
--> * IRT # 188 <--
Hobby Peoples is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2005, 07:25 AM   #51
Tech Regular
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 479
Default

Quote:
Originally Posted by Hobby Peoples
Wah napa musti pusing segala? buat aja semua jumpingannya kaga masalah kok, tidak ada peraturan tentang berapa banyak jumping yg harus dibuat, tapi jangan juga semua jumpingan jadinya kaga ada track lurusnya lagi hehehe....Oh ntar kalau ke Medan jgn lupa contact deh....

Saya ikut Natalan dan Imlek tuh...borongan juga hehhehe.....
Di Medan sedang dibangun satu track offroad lagi deh, lumayan gede..dekat Polonia airport...jadi tambah seru lagi nih
wah hebat buanget tuh medan, nati bln april saya ajak pak Surya ke medan, sekalian bawa Buggy & monsternya. biar tambah ramai.
Rgds.
Joni
jonkyosho is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2005, 07:30 AM   #52
Tech Regular
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 479
Default

Quote:
Originally Posted by Hobby Peoples
Venom Racing is actively looking for top drivers to sponsor. We are looking for National level drivers who are already sponsored and race at major events in any country. We have many levels of sponsorship as well. This is an open call to anyone interested in any country. We are especially interested in sponsoring drivers in the premier 1/8th scale off-road class. So if you dont have a body sponsor or you want to try something new then send us your racing resume to [email protected] and we will get right back to you.
The current class list is 1/8 off road( Kyosho 777SP and XRAY XB8 chassis), 1/10 off road (TA B4 chassis), and Monster Truck ( Revo and Savage )

We are developing more bodies to cover more chassis in all of the major/popular classes. Sponsored drivers will also play an important roll in helping us design more effective bodies and products for racing.

Thanks,

VENOM RACING R&D

****ayo2 para rc's Batam....latihan extra keras tuh kan lumayan bisa dapetin sponsor dan jadi driver sponsor tuh...semua biaya transport, mobil rc, spare parts, hotel, engine....semua deh ditanggung loh...ayoo...ayoo....tapi musti main buggy karena monster truck kaga di sponsor tuh...pangsa buggy 95% tuh hehehhe...*****
Gimana kalau bekas juara RT boleh ikutan nggak.
kita pernah 2 kali juara RT. dapat juara tuh . maklum cuma Buggy kita aja yang jalan, heheheh.
jonkyosho is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2005, 08:05 AM   #53
Regional Moderator
 
Hobby Peoples's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: O.S.SPEED
Posts: 3,305
Send a message via ICQ to Hobby Peoples Send a message via MSN to Hobby Peoples
Default

Quote:
Originally Posted by jonkyosho
wah hebat buanget tuh medan, nati bln april saya ajak pak Surya ke medan, sekalian bawa Buggy & monsternya. biar tambah ramai.
Rgds.
Joni
Wah silahkan dengan senang hati....tapi jgn sampe April dong lama banget hehhehe....tapi bagus juga bisa main di track yang baru....rencananya bulan Desember atau paling lambat Januari udah kelar tracknya......
__________________
[email protected]
--> * IRT # 188 <--
Hobby Peoples is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2005, 08:16 AM   #54
Regional Moderator
 
Hobby Peoples's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: O.S.SPEED
Posts: 3,305
Send a message via ICQ to Hobby Peoples Send a message via MSN to Hobby Peoples
Default

Quote:
Originally Posted by jonkyosho
Gimana kalau bekas juara RT boleh ikutan nggak.
kita pernah 2 kali juara RT. dapat juara tuh . maklum cuma Buggy kita aja yang jalan, heheheh.
Tentu boleh banget....silahkan kirim race resume ke Venom Racing...jangan lupa oleh2 untuk mereka ya..paling ga kue bika ambon deh heheheh.......biar langsung diterima tanpa dilihat resumenya hehehhehe
__________________
[email protected]
--> * IRT # 188 <--
Hobby Peoples is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 04:58 AM   #55
Regional Moderator
 
Hobby Peoples's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: O.S.SPEED
Posts: 3,305
Send a message via ICQ to Hobby Peoples Send a message via MSN to Hobby Peoples
Default

1/16 Piktor mini off road nitro


__________________
[email protected]
--> * IRT # 188 <--
Hobby Peoples is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2005, 07:20 PM   #56
Tech Elite
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 3,062
Default

Quote:
Originally Posted by Hobby Peoples
..
Malahan sekarang udh keluar yg 2.4 Gb seperti frq cordless phone yang namanya Spektrum tapi masih mahal sekitar 1.900.000. Kalau ini udh pasti kaga bisa bentrok lagi karena modulnya otomatis memilih freq yang kosong. Sementara Spektrum hanya untuk Airtronics/Sanwa M8 dan M11.
Ralat, Spektrum sudah lama mengeluarkan modul untuk Futaba 3PK dan KO Mars EX-1/Helios. Fyi, saya sudah punya modul untuk Futaba dan KO sejak +/- 5 bulan lalu.
BerthMaster is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2005, 10:16 AM   #57
Tech Adept
 
Join Date: Aug 2003
Location: jakarta,indonesia
Posts: 165
Default

hobby peoples: gile bos, top abis, ud lama ga log on kesini, rupanya terjadi pembicaraan yang menarik dan hebat yah bos. any way
buat temen temen yang baru salam kenal yah. saya Andri muridnya pak Rudi. hehe kalo track di batam ud jadi kabarin yah, ai pasti berangkat kesana. kalo ada butuh2x info don't hesitate man, kebeneran ai di Jakarta. di sini informasi bener2x banyak.
bos rudi kalo ada balap gede di medan telp2x yah, nanti kita bandel lg hehehe chao bos
Andri.H is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2005, 08:32 PM   #58
Tech Master
 
batamrc's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Batam Island
Posts: 1,474
Default

Quote:
Originally Posted by Hobby Peoples
Venom Racing is actively looking for top drivers to sponsor. We are looking for National level drivers who are already sponsored and race at major events in any country. We have many levels of sponsorship as well. This is an open call to anyone interested in any country. We are especially interested in sponsoring drivers in the premier 1/8th scale off-road class. So if you dont have a body sponsor or you want to try something new then send us your racing resume to [email protected] and we will get right back to you.
The current class list is 1/8 off road( Kyosho 777SP and XRAY XB8 chassis), 1/10 off road (TA B4 chassis), and Monster Truck ( Revo and Savage )

We are developing more bodies to cover more chassis in all of the major/popular classes. Sponsored drivers will also play an important roll in helping us design more effective bodies and products for racing.

Thanks,

VENOM RACING R&D

****ayo2 para rc's Batam....latihan extra keras tuh kan lumayan bisa dapetin sponsor dan jadi driver sponsor tuh...semua biaya transport, mobil rc, spare parts, hotel, engine....semua deh ditanggung loh...ayoo...ayoo....tapi musti main buggy karena monster truck kaga di sponsor tuh...pangsa buggy 95% tuh hehehhe...*****
Wah asyik juga tuh, cuman venom racing productnya apaan seh? Kayanya gw cuman tau untuk electric, trus batere batere sama failsafe getu
batamrc is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2005, 08:47 PM   #59
Tech Master
 
batamrc's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Batam Island
Posts: 1,474
Default

Quote:
Originally Posted by Hobby Peoples
Customer saya ada sich yang menyewakan transponder. Di Jakarta ada yg jual AMB 2nd hand tapi yang softwarenya Sparc 1. Harus di upgrade lagi tuh
Pa Rudy, yang di Mataram ambnya mob dilepas tuh, customer Pa Rudy bukan? Katanya batere dah diganti baru tuh
batamrc is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2005, 08:52 PM   #60
Tech Master
 
batamrc's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Batam Island
Posts: 1,474
Default

Quote:
Originally Posted by Andri.H
hobby peoples: gile bos, top abis, ud lama ga log on kesini, rupanya terjadi pembicaraan yang menarik dan hebat yah bos. any way
buat temen temen yang baru salam kenal yah. saya Andri muridnya pak Rudi. hehe kalo track di batam ud jadi kabarin yah, ai pasti berangkat kesana. kalo ada butuh2x info don't hesitate man, kebeneran ai di Jakarta. di sini informasi bener2x banyak.
bos rudi kalo ada balap gede di medan telp2x yah, nanti kita bandel lg hehehe chao bos
He he u r welcome to Batam, tapi ntar dulu deh, qta mo tebarin bauxit dulu biar buggy bisa maen, sekarang ini belum bisa tuh, banyak batu batunya
Jakarta ada info info apa? sharing donk ma qta2 disini, eh rekan qta ada yang mudik ke jkt tuh, dia nongkrongnya di bintaro
batamrc is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Batam R/C Top aa6953 Indonesia Racing 1 12-11-2005 09:32 PM
Batam Track , Batam Island. millenium Track Locator Forum 0 09-26-2005 01:58 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 06:26 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net