Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
Having a little problem >

Having a little problem

Having a little problem

Reply

Old 03-11-2011, 03:59 PM
  #1  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (18)
 
koopesv's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: A main
Posts: 1,265
Trader Rating: 18 (95%+)
Default Having a little problem

I have a Castle Sidewinder v2 with a Spektrum DX3s, now the first problem seemed simple. Got everything ready to go, give it a little throttle and goes in reverse, no problem just change the throttle settings. I had good speed but when I got stuck and had to reverse the thing was like a rocket. I tried to rebind the radio and recalibrate the esc but it is still faster in reverse.

What am I doing wrong here, any help would be great.
koopesv is offline  
Reply With Quote
Old 03-11-2011, 04:08 PM
  #2  
Tech Regular
 
Buggy Brad's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: NewHampshire
Posts: 418
Default

Reverse the throttle on your radio, back like it was. Then swap any two wires from speedcontrol to motor and then recalibrate and you should be all set.......BB
Buggy Brad is offline  
Reply With Quote
Old 03-11-2011, 04:08 PM
  #3  
Tech Elite
iTrader: (79)
 
lowroad's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: New Mexico
Posts: 3,126
Trader Rating: 79 (100%+)
Default

put the throttle reverse back to normal and switch two of the wires (not center) from motor to esc.
lowroad is offline  
Reply With Quote
Old 03-11-2011, 04:08 PM
  #4  
Tech Elite
iTrader: (79)
 
lowroad's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: New Mexico
Posts: 3,126
Trader Rating: 79 (100%+)
Default

Originally Posted by Buggy Brad View Post
Reverse the throttle on your radio, back like it was. Then swap any two wires from speedcontrol to motor and then recalibrate and you should be all set.......BB
jinx
lowroad is offline  
Reply With Quote
Old 03-11-2011, 04:13 PM
  #5  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (18)
 
koopesv's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: A main
Posts: 1,265
Trader Rating: 18 (95%+)
Default

Yup worked like a charm, Thanks
koopesv is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service