Like Tree11Likes

Futaba 4pv

Reply

Old 02-17-2017, 01:15 PM
  #46  
Tech Initiate
 
Join Date: Feb 2017
Location: stockton ca
Posts: 21
Default

Originally Posted by 2fst4u67 View Post
Looks like Mars209 has inadvertently become the tester for the steer wheel add-on I'm gonna hold off as well lol!
Lol cool way to break myself in to this forum. I guess.
johnny44 and 2fst4u67 like this.
Mars209 is offline  
Reply With Quote
Old 02-17-2017, 01:47 PM
  #47  
Tech Apprentice
 
johnny44's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: SL, UT
Posts: 77
Default

Originally Posted by 2fst4u67 View Post
Looks like Mars209 has inadvertently become the tester for the steer wheel add-on I'm gonna hold off as well lol!
Originally Posted by Mars209 View Post
Lol cool way to break myself in to this forum. I guess.
Way to go Mars209. That's a team player right there

For reals though, thanks for letting us know on that part. For the sake you spent the money and I want it. I hope it is interchangeable.
2fst4u67 likes this.
johnny44 is offline  
Reply With Quote
Old 02-18-2017, 02:43 AM
  #48  
Tech Elite
iTrader: (8)
 
savagesam's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: bayside, melbourne
Posts: 2,071
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

I have been running the drop down on my 4pv since I got it Xmas, works great and also purchased the option hook to have it hanging from a lanyard
savagesam is offline  
Reply With Quote
Old 02-21-2017, 12:04 PM
  #49  
Tech Addict
iTrader: (4)
 
Big Will's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: San Antonio
Posts: 677
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Any updates? Everything working? Any issues at all that we should know about?
Big Will is offline  
Reply With Quote
Old 02-23-2017, 12:52 PM
  #50  
Tech Regular
iTrader: (1)
 
Derrick87's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: NePA
Posts: 343
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Is it ok to use rechargeable AA batteries in this radio? Seems like it sucks the juice out of non rechargeable ones fast.....
Derrick87 is offline  
Reply With Quote
Old 02-23-2017, 01:38 PM
  #51  
Tech Initiate
 
Join Date: Feb 2017
Location: stockton ca
Posts: 21
Default

Originally Posted by Derrick87 View Post
Is it ok to use rechargeable AA batteries in this radio? Seems like it sucks the juice out of non rechargeable ones fast.....
I use some Panasonic nihm aa rechargeable batteries I bought from Costco. Fully charged will get me about 5.8ish volts and usually last me a day and half of practice. LiFe battery soon when I get more funds... But I don't mind charging my aa before I got out.
johnny44 likes this.
Mars209 is offline  
Reply With Quote
Old 02-23-2017, 01:50 PM
  #52  
Tech Regular
iTrader: (1)
 
Derrick87's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: NePA
Posts: 343
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by Mars209 View Post
I use some Panasonic nihm aa rechargeable batteries I bought from Costco. Fully charged will get me about 5.8ish volts and usually last me a day and half of practice. LiFe battery soon when I get more funds... But I don't mind charging my aa before I got out.
Thanks ill have to pick some up then
Derrick87 is offline  
Reply With Quote
Old 02-26-2017, 12:39 AM
  #53  
Tech Master
iTrader: (4)
 
performula's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: CO
Posts: 1,767
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

So what's the general consensus of the radio? I just picked one up.

Last edited by performula; 02-26-2017 at 09:01 AM.
performula is offline  
Reply With Quote
Old 02-26-2017, 09:01 AM
  #54  
Tech Master
iTrader: (4)
 
performula's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: CO
Posts: 1,767
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by performula View Post
So what's the general consensus of the radio? I just picked one up.
Bump.
performula is offline  
Reply With Quote
Old 02-26-2017, 09:23 AM
  #55  
Tech Apprentice
 
johnny44's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: SL, UT
Posts: 77
Default

Originally Posted by performula View Post
So what's the general consensus of the radio? I just picked one up.
OMG!!

Picked mine up Friday night, set it up a little then, Saturday morning did a full set up and read the manual, went to the track around 2pm MST races start at 6pm. I had a little bit of adjustment I had to make to my servo arm length so I was under 15 on steering subtrim, adjusted the Brake subtrim.

HOLY [email protected]#$ this radio made my car faster (not sure how) and the responsiveness of the throttle and steering, I felt like I had SO MUCH more control of my car!!

Best radio I have ever used. All the Sanwa guys at the track were like ooh & ahh said it felt great in their hand.

I would say get this if you are contemplating getting it.
performula and 2fst4u67 like this.
johnny44 is offline  
Reply With Quote
Old 02-26-2017, 07:40 PM
  #56  
Tech Master
iTrader: (4)
 
performula's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: CO
Posts: 1,767
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by johnny44 View Post
OMG!!

Picked mine up Friday night, set it up a little then, Saturday morning did a full set up and read the manual, went to the track around 2pm MST races start at 6pm. I had a little bit of adjustment I had to make to my servo arm length so I was under 15 on steering subtrim, adjusted the Brake subtrim.

HOLY [email protected]#$ this radio made my car faster (not sure how) and the responsiveness of the throttle and steering, I felt like I had SO MUCH more control of my car!!

Best radio I have ever used. All the Sanwa guys at the track were like ooh & ahh said it felt great in their hand.

I would say get this if you are contemplating getting it.
Really? I always hear Sanwa is the fastest. I've only owned one, the MT-4S 40th Anny. The rest were Futaba.
performula is offline  
Reply With Quote
Old 02-27-2017, 07:27 PM
  #57  
Tech Apprentice
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 69
Default

Im having trouble linking my rx to radio!
splitoris is offline  
Reply With Quote
Old 02-28-2017, 11:43 AM
  #58  
Tech Apprentice
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 69
Default

I've followed the manual and nothing. I turn on Rx and it's already blinking red.
splitoris is offline  
Reply With Quote
Old 02-28-2017, 01:36 PM
  #59  
Tech Regular
 
Join Date: Oct 2008
Location: Framingham, MA
Posts: 369
Default

Originally Posted by splitoris View Post
I've followed the manual and nothing. I turn on Rx and it's already blinking red.
I have had that on 2 receivers. The ones that gave me trouble ended up binding on the opposite mode. So They must have put a T-fhss board in an S-fhss case. Both are working perfectly in the cars and have been flawless ever since.
Eddie_E is offline  
Reply With Quote
Old 02-28-2017, 01:40 PM
  #60  
Tech Apprentice
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 69
Default

Originally Posted by Eddie_E View Post
I have had that on 2 receivers. The ones that gave me trouble ended up binding on the opposite mode. So They must have put a T-fhss board in an S-fhss case. Both are working perfectly in the cars and have been flawless ever since.
So put radio in s fhss mode? And when I give power to Rx it should automatically blink red? And is it suppose to change blink by pressing on for 2 secs?
splitoris is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service