Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics
Hobbywing ESC sensor problems >

Hobbywing ESC sensor problems

Hobbywing ESC sensor problems

Reply

Old 10-07-2012, 01:26 AM
  #1  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Apr 2012
Location: Hobart
Posts: 71
Trader Rating: 4 (100%+)
Default Hobbywing ESC sensor problems

Ok so I've got 2 Xtreme stock 60A's and a 120A v2.1

The 2 xtreme stocks have worked for a few months but one started playing up with the mode changing to sensorless. Now sensor does not work at all. I need to give the motor a push to start it revving. and once I stop it will stop and wont go again until I give it another push.

Both the other ESC's have the exact same fault. The 120A lasted one race meet then started doing the same thing. These are all out of different cars with different motors. And I have tried different motors and sensor wires on all so it must be the ESC's.

Has anyone else had this problem with the hobbywing gear. I thought it was pretty good up until now.

Has anyone had any luck with the warrenty service they provide?

Cheers

Jesse
Jesseh is offline  
Reply With Quote
Old 10-11-2012, 02:59 PM
  #2  
Tech Master
 
nitroexpress's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,919
Default

The way I read their warranty, there is none if the unit has been operated.
nitroexpress is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service