flysky fs-gt3b help

Old 05-06-2012, 06:15 PM
  #1  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (28)
 
5crossyourlip's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: dela-where?
Posts: 790
Trader Rating: 28 (97%+)
Default flysky fs-gt3b help

i need to know if they make a replacement trigger for this radio...
5crossyourlip is offline  
Old 05-06-2012, 08:07 PM
  #2  
Tech Prophet
iTrader: (83)
 
Wildcat1971's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Arizona
Posts: 17,382
Trader Rating: 83 (100%+)
Default

How did you beak the trigger? Its a $35 radio. Might just wanan replace it if its not functional. They are imported from china I believe and I dont think they even keep their firmware up to date.
Wildcat1971 is offline  
Old 05-06-2012, 08:09 PM
  #3  
Tech Master
 
rcduder's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Tacoma, WA
Posts: 1,124
Default

Originally Posted by 5crossyourlip View Post
i need to know if they make a replacement trigger for this radio...
you can call the company and see if they could possibly send one out to you, but most likely you may just have to buy a new radio
rcduder is offline  
Old 05-07-2012, 05:41 AM
  #4  
Tech Adept
iTrader: (1)
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 177
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

contact the guys that do the mods. they may have spare parts.
derelicte is offline  
Old 12-18-2013, 09:40 PM
  #5  
Tech Initiate
iTrader: (1)
 
NumberOnePilot's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 46
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

NOW I need a trigger too!!! Did you find one without going and having one shipped from CHINA????

[email protected]
NumberOnePilot is offline  
Old 12-22-2013, 05:06 AM
  #6  
Tech Adept
 
Join Date: May 2012
Posts: 101
Default

China might be your only option.
http://www.wowrcmodel.com/rc-accesso...gt3b-gt3b.html
Fast1Guy is offline  
Old 12-22-2013, 08:08 AM
  #7  
Tech Initiate
iTrader: (1)
 
NumberOnePilot's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 46
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Thanks
NumberOnePilot is offline  
Old 12-22-2013, 09:08 PM
  #8  
Tech Rookie
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 7
Default

Originally Posted by NumberOnePilot View Post
NOW I need a trigger too!!! Did you find one without going and having one shipped from CHINA????

[email protected]
Try w w w .ebay. com/itm/181153584921
rcdawg is offline  
Old 12-22-2013, 09:28 PM
  #9  
Tech Initiate
iTrader: (1)
 
NumberOnePilot's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 46
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Got one. Now my 4 to 5 week wait starts.
NumberOnePilot is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.