Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics
Do i need to purchase new horns? >

Do i need to purchase new horns?

Do i need to purchase new horns?

Reply

Old 04-03-2012, 05:11 PM
  #1  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (4)
 
prowlag's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: The land down under.
Posts: 615
Trader Rating: 4 (100%+)
Default Do i need to purchase new horns?

Hi guys. First time fitting new servo's so after some help! I just purchased a couple of Savox servo's (1256 and 1257) to go into my AE RC8b RTR. I am wondering if I need to purchase new horns or do they come with the servo's? Will i need to upgrade my power source in the buggy from AA's to something else? Any help would be greatly appreciated.
prowlag is offline  
Reply With Quote
Old 04-03-2012, 05:27 PM
  #2  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
Join Date: May 2003
Location: Northern & Central Illinois
Posts: 4,337
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by prowlag View Post
Hi guys. First time fitting new servo's so after some help! I just purchased a couple of Savox servo's (1256 and 1257) to go into my AE RC8b RTR. I am wondering if I need to purchase new horns or do they come with the servo's? Will i need to upgrade my power source in the buggy from AA's to something else? Any help would be greatly appreciated.
I would replace the plastic servo horn if I were you. Savox uses a Futaba style horn with 25 splines. The plastic one will work for throttle but use the 25 spline horn.
AreCee is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service