AMB Transponder

Old 02-07-2012, 02:33 PM
  #1  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (9)
 
d2dap636's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Maryland
Posts: 87
Trader Rating: 9 (100%+)
Default AMB Transponder

I have for sale a used AMB transponder that needs some work. There must be a loose connection INSIDE THE TRANSPONDER BOX, and not in the plug. It works if you bend the wire close to where it goes in the transponder. I do not want to deal with this thing but I know you can send it in for a new updated model. $50 shipped.
d2dap636 is offline  
Old 02-07-2012, 04:27 PM
  #2  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (9)
 
d2dap636's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Maryland
Posts: 87
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

PMs answered
d2dap636 is offline  
Old 02-07-2012, 04:54 PM
  #3  
Tech Master
iTrader: (22)
 
Join Date: Apr 2011
Location: 5280 CORRC Denver,Co
Posts: 1,669
Trader Rating: 22 (100%+)
Thumbs up Let me

Let me know if no offers more, I will take it off your hands for what I offer you.
Thanks for the fast relay.
Grumpybrat
Grumpybrat is offline  
Old 02-07-2012, 05:17 PM
  #4  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (9)
 
d2dap636's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Maryland
Posts: 87
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

SOLD!!
d2dap636 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.