Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Monster Trucks
LOSI LST Transmission issues??????? >

LOSI LST Transmission issues???????

LOSI LST Transmission issues???????

Old 04-13-2007, 07:53 PM
  #16  
Tech Regular
 
2DMaxLST's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: San Antonio, TX
Posts: 299
Default

If the action is intermittent, then read my first post in this thread and try that. Inspect/Clean/Lube your OWB
2DMaxLST is offline  
Old 04-14-2007, 04:42 AM
  #17  
Tech Apprentice
 
beni's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 69
Default

Yep that nut will strip AE put's thier name on a pack of good ones.
http://www.killerhobbies.com/items/a...629-detail.htm
beni is offline  
Old 04-15-2007, 03:58 AM
  #18  
Tech Apprentice
iTrader: (1)
 
foxtrot's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 62
Trader Rating: 1 (100%+)
Default 2dmaxlst

Id like to thank you for having posted the OWB problem regarding the LST. Like the guy that you been advising i followed your tips in cleaning the owb and lubing it with serpent oil and this really solved the problem of my LST2. Again thanks a lot its been a really VERY VERY BIG HELP.
foxtrot is offline  
Old 04-15-2007, 06:14 AM
  #19  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Location: PA
Posts: 19
Default

You are lucky. Mine is still not working. I cleaned and lubed the OWB and it did not work. I am in the processing or replacing the entire slipper clutch and spur gear assembly. I think the lock nut is warped so I hope this works for me. It is really not intemitant. just after everything is cooled and Ithink the lock nut is tightened it will sluggishly move for about 25 feet or so and then it it screams and does not move. I will let you know after I recieve all the parts and I work on it
Thanks
Vic
VICM is offline  
Old 04-15-2007, 07:44 AM
  #20  
Tech Apprentice
iTrader: (1)
 
foxtrot's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 62
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

before i had this owb problem it was my dogbone cv, it kept sprungingn out so what i did was had the machine shop build me a longer one then this owb came it really gave me a lot of head aches and sleepless nights 4nights to be exact then i read 2dmaxlst thread and just tried it. hope its just the nut thats been causing problems with your truck, i replaced mine with mugen seki.
foxtrot is offline  
Old 04-15-2007, 10:28 AM
  #21  
Tech Regular
 
2DMaxLST's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: San Antonio, TX
Posts: 299
Default

I did a lot of trial and error before I figured it out...


I use a couple drops of this every once in a while..
2DMaxLST is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.