Go Back  R/C Tech Forums > Members List
Reload this Page >

shahrin's Profile

shahrin shahrin is offline

Tech Master

About Me

  • About shahrin
    Location
    Malaysia
    Interests
    RC racing....RC bashing
    Occupation
    Fund Management

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 12-03-2019 11:02 AM
  • Join Date: 09-24-2008
  • Referrals: 7

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6
  1. 04-14-2017 12:38 AM - permalink
    Race date same with "21.5.2017 - 2017 KL GP-Onroad Grand Prix" can change to different date. Thanks.
  2. halawi_KIY
    10-07-2013 02:53 AM - permalink
    Salam Bro Shahrin,,, saya Halawi peserta Mini 2wd,,,dalam result terdapat 2 nama saya ,,,harap tuan dpt membuat perubahan semula,,
    dalam jadual nama awie pada kedudukan 11 dan halawi pada kedudukan 14 , adalah org yg sama,,,,terima kasih
  3. RCmy
    12-10-2011 09:50 AM - permalink
    sekom abng syahsin sya dri penang nk tanya mcam mna nk daftar nk msuk mnc
  4. mie_G4
    10-30-2011 07:53 PM - permalink
    salam abg sharin,,
    kat sini saya nk tanya tentang spec atau ciri-ciri motor ''silver can'', yang digunakan untuk kategori Mchassis..saya xbrapa nak faham lg lah tentang ''silver can'' tu,,sbb skarang ni ada mcm2 jenis silver can selain dari 'johnson Tamiya''..
    saya nak tanya kat sini,,adakah MNC luluskan kalau driver menggunakan silver can jenis ''TEAM POWER'' dan juga jenis yg lain contoh mcm ''HL'',ataupun lain2 jenis,,yang mana kebanyakan motor after market skg ni byk yg lebih laju lg dari yg standard tamiya atau johnson..sampai ada yg silver can sampai ke tahap 15-18T..
    boleh abg terangkan,,motor dr segi apa yg pihak [email protected] benarkan..sbb dah byk kontroversi ttg motor silver can untuk kategori mchassis..
    sekian terima kasih..
    peminat RC
  5. shahrin
    01-04-2011 12:30 AM - permalink
    ok.
  6. yokomo BD5
    11-25-2010 10:50 PM - permalink
    a,kum shahrin ni akmal form penang saya ada nak jual kit yokomoBD5,kalau ada sapa mau kit boleh call 0195722802

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.