R/C Tech Forums - View Profile: mizan hobby

Go Back  R/C Tech Forums > Members List
Reload this Page >

mizan hobby's Profile

mizan hobby mizan hobby is offline

Tech Addict

About Me

  • About mizan hobby
    Biography
    supplier
    Location
    malaysia
    Interests
    hobbies
    Occupation
    supplier,player for RC
  • Signature
    MIZAN HOBBY ENT
    no 20-2 persiaran 65c pekeliling bisness centre, off jln pahang barat, 53000kuala lumpur. tel 03-40240923 H/P 012-2010792. mizanhobby.blogspot.com

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 01-27-2020 11:13 PM
  • Join Date: 12-25-2006
  • Referrals: 1

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
  1. 05-17-2014 05:52 AM - permalink
    Salam bang.boleh sy tau alamat kedai baru abg tak??
  2. RamFit
    11-11-2013 06:55 PM - permalink
    Aslm zan ko jadi ker pindah Ampang ? ko tau x padang kat tempat aku ngan geng aku fly tu skang tengah nak buat pojek Taman Rekriasi oleh MPAJ ko try ly propose buat Track ker kat situ ! DRC Toys dah buat promo video ade geng Multirotor yg buat ko x nak buat ker hehe..??? aku skang tengah practice amik arial videographic hehe..
  3. lawrencesky
    08-13-2010 05:57 AM - permalink
    bro, klu aku nak order part mtx4r ngan ko and aku bayar deposit dulu part tu leh tak bro? aku nak order part keluaran kawahara untuk mtx4r sebab aku dah tengok part tu kat intrnet. tolong aku bro
  4. lawrencesky
    08-13-2010 05:41 AM - permalink
    salam bro, nak tanya seba kurang kepastian. part untuk mtx4r keluaran kawahara ada tak bro, klu boleh aku nak order banyak part dia ni sebab aku dah tgk kat internet dah part tu. aku mmg tercari2 part upgreat cam tu...tolong aku bro
  5. enjin nak roboh
    07-14-2010 08:19 PM - permalink
    helo bos..ada jual enjin os xz x?berapa harga nya?
  6. 04-24-2009 06:44 AM - permalink
    Hai ..ni..megat dr terengganu RC ..engine 3 port yang available..especially novarossi
  7. azza_phc
    02-20-2009 05:54 AM - permalink
    TQ..ni azza dr PHC Pekan, nk tanye u ada lg tak stok over haul kit utk RB v12 5 port punya injin? Dapat piston n sleeve kira ok dh..Ada customer cari.. i cari kt Niko, A Cai pun dh tak de..

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.