R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > Company/Manufacturer Forums > MaxAmps Support Forum

 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-24-2011, 07:28 AM   #1
Tech Adept
 
Join Date: Oct 2010
Location: Lake Martin, ALABAMA
Posts: 186
Trader Rating: 16 (100%+)
Default saddle pack hard case?

Need some saddle packs but have to run hardcase to be legal...

I already have maxamps and would like to keep it that way, aby ideas as to what i can do with max amps saddle pack and hard case it?
harris414 is offline  
Old 01-30-2011, 09:27 PM   #2
Tech Master
 
JAM MaxAmps's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Nine Mile Falls, WA
Posts: 1,061
Default

Sorry no HC saddle packs at this time.

Jason
__________________
Jason
CMO
[email protected]
www.NitroKillers.com www.MaxAmps.com Caster Driver
JAM MaxAmps is offline  
 

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS SMC 4900mah Lipo Saddle Pack Hard Case Joe..Cool R/C Items: For Sale/Trade 12 12-01-2009 10:02 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:26 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net