TA05 & TT01

Old 01-05-2011, 09:15 PM
  #1  
Tech Initiate
Thread Starter
iTrader: (1)
 
vauxhall16's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 24
Trader Rating: 1 (100%+)
Default TA05 & TT01

Could anyone please help me out? I have already owned a TT01 and like most tt01 owners, mostly have regretted and should have invested on a TA05 instead. I wish to convert my TT01 into a TA05 and would like to know what parts on my TT01 can be reusable other than the servos, esc and motor?
Would appreciate your help and advice. Thanks!
vauxhall16 is offline  
Old 01-05-2011, 10:34 PM
  #2  
Tech Regular
iTrader: (4)
 
redzone's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Buderim, QLD, Australia
Posts: 355
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

servo's esc and motor, other than that, a few screws, really nothing is shared between these two chassis.. just sell the TT01 whole and buy a TA05 kit is the best advice i can give!
redzone is offline  
Old 01-05-2011, 10:57 PM
  #3  
Tech Apprentice
 
BumFacedGoat's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Wild and Craggy Quantock Mountains
Posts: 61
Default

wow. its just impossible!
BumFacedGoat is offline  
Old 01-06-2011, 03:34 AM
  #4  
Tech Champion
 
tc3team's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: UK
Posts: 6,151
Default

One is shaft drive, the other belt drive so yes, very little except some screws are the same on both cars.
tc3team is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.