R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-11-2004, 11:05 PM   #1
Tech Apprentice
 
neptunes's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 80
Send a message via Yahoo to neptunes
Exclamation Help! sanwa M8 FATAL ERROR

my radio isnt work properly. i got a message that says FATAL ERROR on the LCD and continuously beeps. was curious about the controls were you activate the ABS feature. i push the button on DATA INT and other menu as well. now my M8 doesnt work properly anymore. please help! or if you have instructions on how to fix this please email me at [email protected] or PM me thanks! i would really appreciate it.
neptunes is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2004, 11:19 PM   #2
Tech Elite
 
JusBox's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Central VA
Posts: 2,170
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Have you tried to contact the service center? I'm sure the number is in the instruction book and i'm positive they could tell you on the phone how to fix it or what the problem is.
JusBox is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2004, 05:36 AM   #3
Tech Master
 
komkit's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Germantown, America
Posts: 1,789
Trader Rating: 6 (100%+)
Send a message via ICQ to komkit Send a message via AIM to komkit Send a message via Yahoo to komkit
Default Re: Help! sanwa M8 FATAL ERROR

Quote:
Originally posted by neptunes
my radio isnt work properly. i got a message that says FATAL ERROR on the LCD and continuously beeps. was curious about the controls were you activate the ABS feature. i push the button on DATA INT and other menu as well. now my M8 doesnt work properly anymore. please help! or if you have instructions on how to fix this please email me at [email protected] or PM me thanks! i would really appreciate it.


I have the same problem 3 years ago. When I did exactly like what you just did.


Had to sent it back.
__________________
CFX Paintworks - The Track
komkit is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2004, 07:29 AM   #4
Regional Moderator
 
daniz24's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: D-Square Racing
Posts: 3,189
Default

My friend had this experience. He brought it to Singapore and a guy right there fixed this with only less than 1 minute. But they didn't want to told him how to fix it, what an a$$ !!!
daniz24 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2004, 06:49 PM   #5
Tech Apprentice
 
neptunes's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 80
Send a message via Yahoo to neptunes
Exclamation HELP!

neptunes is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2004, 07:21 PM   #6
OVA
Tech Champion
 
OVA's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: WASHINGTON
Posts: 8,800
Trader Rating: 79 (100%+)
Default M8

Hi Guy I have the same problem a few ago and it is very simple fix..you have to reset your radio and I forgot it, right now I'm tried to think how is done.Let you know later
__________________
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work
OVA is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2004, 07:40 PM   #7
Tech Regular
 
DT-Skyline's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: 24 Hour Fitness
Posts: 499
Send a message via AIM to DT-Skyline Send a message via Yahoo to DT-Skyline Send a message via Skype™ to DT-Skyline
Default

Hav u tryed to call Airtronics yet? How about u go back to place where u bought it and ask them to fix it. If not, try reading the manual on resetting it. I think to reset it, u press the - and + buttons a few times? Not sure, never happened to mine.
DT-Skyline is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2004, 03:48 AM   #8
BG
Tech Addict
 
BG's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: OZ
Posts: 530
Default

The new Futaba radios also display the same error when the trim rates have gone awol. Reset the trim rates back to centre and see how that goes.
BG is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2004, 10:19 AM   #9
Tech Master
 
Tek Nickal's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Earth
Posts: 1,301
Default

Quote:
Originally posted by BG
The new Futaba radios also display the same error when the trim rates have gone awol. Reset the trim rates back to centre and see how that goes.
Its an Airtronics Radio . . . .
Tek Nickal is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2004, 03:04 PM   #10
BG
Tech Addict
 
BG's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: OZ
Posts: 530
Default

Quote:
Originally posted by AzNDRAGster
Its an Airtronics Radio . . . .

I think there was an """"""""also""""""""" in my response

But hey there is no point is there
BG is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AIRTRONICS/SANWA M8 FATAL ERROR tigs85 Rookie Zone 1 08-10-2008 05:29 AM
AIRTRONICS/SANWA M8 FATAL ERROR tigs85 Radio and Electronics 4 08-07-2008 01:10 PM
How to fix "Fatal error" in M8 sanwa truongluu Radio and Electronics 7 10-24-2007 08:30 PM
As new Sanwa M11 Pro Transmitter with new Rx211 Reciever, sanwa Case and accessories. King-G Australia For Sale/Trade 4 05-16-2007 02:50 AM
Help! sanwa M8 "FATAL ERROR" neptunes Nitro On-Road 11 03-12-2004 07:11 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 12:49 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net