R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-09-2009, 01:27 AM   #1
Tech Elite
 
LOSI123's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Gold Coast-Australia
Posts: 2,616
Trader Rating: 63 (100%+)
Default Dimensions of IP5000 Li-Po????

Can anyone tell me the exact dimensions of this new pack from intellect?
with and with out humps if it has any.

the ip5000 pack with the corrally stye conectors (not the saddle pack if ther is one)

I cant find the info anywhere on the net, and i dont want to order these and have them not fit my car.

cheers
LOSI123 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2009, 11:06 AM   #2
Tech Master
 
ngo8's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Winnipeg Manitoba Canada
Posts: 1,264
Send a message via ICQ to ngo8
Default

Quote:
Originally Posted by LOSI123 View Post
Can anyone tell me the exact dimensions of this new pack from intellect?
with and with out humps if it has any.

the ip5000 pack with the corrally stye conectors (not the saddle pack if ther is one)

I cant find the info anywhere on the net, and i dont want to order these and have them not fit my car.

cheers
137.8x46.8x25
this is the place where i get mine from havent tryed the 5000 but i do have the 3800s which are 35c+ and there awesome great power all around plenty of run time for 10.5/13.5 thats all we run so not sure about mod ,and for the money you cant beat them.

http://rcmarket.com.hk/product_info....oducts_id=5184
__________________
Xray|ORCA|Sanwa|Trinity|KoPropo
ngo8 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2009, 03:15 PM   #3
Tech Elite
 
LOSI123's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Gold Coast-Australia
Posts: 2,616
Trader Rating: 63 (100%+)
Default

Thanks Mate,

Can anyone Confirm this for sure?

Before i deem it to not fit my car because of the height.

I am wondering if this height of 25mm is including lugs on bottom of pack (I have been told it has lugs to fit in chassis slots)

Last edited by LOSI123; 02-09-2009 at 04:13 PM.
LOSI123 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2009, 04:05 AM   #4
Tech Elite
 
LOSI123's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Gold Coast-Australia
Posts: 2,616
Trader Rating: 63 (100%+)
Default

Anyone?
LOSI123 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 11:00 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net