Team Br00d Racing Motors

Reply

Old 01-25-2008, 12:09 AM
  #4216  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
EddieO's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 3,417
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

I dunno what the deal is.....my email from the teambrood.com domain is not working either......its hosted on a different server than the teambr00d.com domain is......wes is on it, he will get it fixed.....may be just because the host servers are updating....

All I know is, the bills are paid and the domains are registered till like 2010.....

And no, we are not going under.......ignore the rumor mill.

I would everyone know that I have a little more class than to just shut down and leave everyone hanging.......especially since I am very good friends with my employees....


Later EddieO
EddieO is offline  
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 12:12 AM
  #4217  
Tech Addict
iTrader: (8)
 
RedRocketRacing's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Woodinville,Wa
Posts: 646
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Originally Posted by EddieO View Post
I dunno what the deal is.....my email from the teambrood.com domain is not working either......its hosted on a different server than the teambr00d.com domain is......wes is on it, he will get it fixed.....may be just because the host servers are updating....

All I know is, the bills are paid and the domains are registered till like 2010.....

And no, we are not going under.......ignore the rumor mill.

I would everyone know that I have a little more class than to just shut down and leave everyone hanging.......especially since I am very good friends with my employees....


Later EddieO
This is how rumors start huh? I think it is alright, nobody really listens to me around here anyways. I am laughing though.

I will check in the morning or just call Wes.

Anders
RedRocketRacing is offline  
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 12:13 AM
  #4218  
Tech Champion
iTrader: (45)
 
dgullickson's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: I'm a Dork Fish
Posts: 7,662
Trader Rating: 45 (96%+)
Default

I have pulled up www.teambrood.com (o's not zero's) like 15x with no issues. Using Mozilla and IE.

Must be a MAC issue - lol.
dgullickson is offline  
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 12:36 AM
  #4219  
Tech Elite
iTrader: (10)
 
flameoutgarrett's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Srcr Seattle, Wa
Posts: 3,646
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

i forgot bout 00's....

im starting to turn into eddie, get up go to work, then come home and play video games online all night.....havent really been doing anything else...lol

im gonna have to stop playing that crap....
flameoutgarrett is offline  
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 12:41 AM
  #4220  
Tech Addict
iTrader: (8)
 
RedRocketRacing's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Woodinville,Wa
Posts: 646
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

I had even tried Wes's sig link and that didn't work. The 00's did give me a server update page.
RedRocketRacing is offline  
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 04:36 AM
  #4221  
Tech Regular
iTrader: (1)
 
coons88's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, NZ
Posts: 311
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Cheers Wes, got the arm yesterday, along with a few other goodies, haha thanks.

Yep website is down for me too. Hopefully it wont cause any delays for the order I just placed
coons88 is offline  
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 09:25 AM
  #4222  
Registered User
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2004
Location: ROAR HAD ME BANNED FROM RC TECH.
Posts: 2,025
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

This is how rumors start huh? I think it is alright, nobody really listens to me around here anyways. I am laughing though.
I tried calling you once and you never responded, but I didn't start asking people if you died...

Anyway..

We're experiencing some technical issues with the site. It's been very reliable the last 8 months, but the host we're on has had some issues in the past. I am getting in touch with them to see what's going on, it was working an hour ago and now it's not ... again ... this is a temporary interruption.

We do have some EG cells left, but the higher voltage cells have all pretty much sold. We are going to order another batch here soon. I have packs that are still great but they are not 1.240's..
Desolas is offline  
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 09:41 AM
  #4223  
Registered User
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2004
Location: ROAR HAD ME BANNED FROM RC TECH.
Posts: 2,025
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

There was an issue with the computer that handles the domain name service...it will be a few hours before it's fixed...

If my Internet wasn't lagging so much my life would be much easier...
Desolas is offline  
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 10:16 AM
  #4224  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (21)
 
Join Date: Dec 2002
Location: On the Lake
Posts: 3,208
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

C-Hub:

turn off the bit torrent and log out of xbox live and you can get rid of that lag... my car is in your avatar, im gonna need royalties on that..

Last edited by peter_robinson; 01-25-2008 at 10:20 AM. Reason: becuase wes took a picutre of my car without permission and now he better give me money.
peter_robinson is offline  
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 07:16 PM
  #4225  
Registered User
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2004
Location: ROAR HAD ME BANNED FROM RC TECH.
Posts: 2,025
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Its not the bittorrent...clearwire clearly sucks...it's getting worse and worse.

Anyway, website works now...
Desolas is offline  
Reply With Quote
Old 01-27-2008, 01:24 AM
  #4226  
Tech Fanatic
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 948
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

What do you guys charge for a 19x3 arm for a Reedy Flash?
Sabin is offline  
Reply With Quote
Old 01-30-2008, 09:59 AM
  #4227  
Registered User
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2004
Location: ROAR HAD ME BANNED FROM RC TECH.
Posts: 2,025
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Sabin, $34.00. I will look into if we can wind an arm for that or not, we should have no problem doing it.

Also for the crawler guys, we'll be selling more crawler specific product here in the next few weeks. AX10 Scorpions, parts, etc. We've already got one of the best motors on the market...might as well get the other stuff for them.

Our 35 or 40T, 3s LIPO, AX10 = Dialed.
Desolas is offline  
Reply With Quote
Old 01-31-2008, 03:45 AM
  #4228  
Tech Initiate
 
Join Date: Oct 2004
Location: Spydeberg, Norway
Posts: 31
Default

@Garrett: Any news regarding batteries...?

Sent you a new mail. Have you got it? Thinking of your server problems....
PetterS is offline  
Reply With Quote
Old 01-31-2008, 03:42 PM
  #4229  
Tech Regular
 
bando711's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 470
Default Mounting motor on my TT-01

I am looking at your Atlas based 23T motors, they come highly recommended. I am running in a 23T class and need strong motors for my Tamiya TT-01. My question is what mount hole configuration do you use. Tamiya (TT01) stock motors have only 2 mount holes that are aligned with the shaft, many other types have 2 sets of holes that are offset from the shaft. I have trouble with the offset holes as I can't get a good mesh. Thanks for any help or input.
bando711 is offline  
Reply With Quote
Old 01-31-2008, 05:45 PM
  #4230  
Registered User
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2004
Location: ROAR HAD ME BANNED FROM RC TECH.
Posts: 2,025
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

It's been a long time since I owned a TT-01..

The Atlas based 23T we have uses a standard can with four total mounting holes, like any other stock motor. You should be able to make this motor mesh, but getting the gearing right is going to be much harder since they limit your gearing options with that car.
Desolas is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service