R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road > Team and Company Discussions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-19-2006, 05:57 AM   #4276
Tech Addict
 
Join Date: May 2006
Posts: 629
Trader Rating: 28 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by promatchrcr
Glad you are happy! The shrink should not affect performance but you can always call and ask that it be swapped out.
Its an assembled pack.. It would be a hassle to get it fixed im sure, its not a big deal. I am impressed with the assembly though! I dont think I'll be building another pack again
FlyByWire is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2006, 05:30 AM   #4277
Tech Master
 
jaysimpson's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1,869
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via AIM to jaysimpson
Default

You can either send it back and they will do it or they can send it to you and you can do it. or you can do neither,lol. Enjoy!
__________________
Kalgard Racing
Banzai Motorsports
ProMatch Racing
A-Train Racing
Warehouse Raceway
jaysimpson is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2006, 09:02 AM   #4278
Tech Master
 
rctoyguy's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Clay, Alabama
Posts: 1,110
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

promatchrcr - how's the great white north?

pmrgirl - how's the great little one?

others - howdy!
__________________
----
Jeff
rctoyguy is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2006, 04:44 AM   #4279
Tech Master
 
jaysimpson's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1,869
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via AIM to jaysimpson
Default

It was good, but I am glad to be home,but I head back out Wednesday to Michiganfor 3 days.
__________________
Kalgard Racing
Banzai Motorsports
ProMatch Racing
A-Train Racing
Warehouse Raceway
jaysimpson is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2006, 07:53 PM   #4280
Tech Addict
 
Join Date: May 2006
Posts: 629
Trader Rating: 28 (100%+)
Default

On a turbo35, how can you tell what MAH has gone into the pack when it peaks? Do you have to convert the volts or something

When I discharge at 30amps (down to 5.4), it says it pulls only about 3k MAH out of the pack.... These are IB4200's


I have read the manuel, and havnt found anything

Sorry for the lame question...
FlyByWire is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2006, 11:57 AM   #4281
Tech Addict
 
Join Date: May 2005
Location: CA
Posts: 727
Trader Rating: 48 (100%+)
Default

I have ordered IB 3600 and 3800's and is thinking of ordering 4200's. Can you tell me the size difference of 4200 vs. the others? I need to consider whether my Yok CGM, HPI pro 4, and Xray t2 going to fit with the 4200. Thanks
Yellowtaro is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2006, 06:08 PM   #4282
Tech Addict
 
Join Date: Mar 2004
Location: west side, Mi.
Posts: 698
Trader Rating: 32 (97%+)
Default

thanx jeff, and especially erica for the years of great service. the new reciever pack and radio batts came on time, and they are SWEET.

thanx again.
__________________
john "apple" mcintosh, Roar onroad national champion, Roar region 5 champion.
www.modxrc.com.com www.diggitydesigns.com www.rcproductdesigns.com
www.robinsonracing.com www.gsracing.com www.fioroni.com Apples paints
Apl Hed is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2006, 04:43 AM   #4283
Tech Master
 
jaysimpson's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1,869
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via AIM to jaysimpson
Default

Quote:
Originally Posted by Yellowtaro
I have ordered IB 3600 and 3800's and is thinking of ordering 4200's. Can you tell me the size difference of 4200 vs. the others? I need to consider whether my Yok CGM, HPI pro 4, and Xray t2 going to fit with the 4200. Thanks
If I recall they use the same can size so you should be good to go.
__________________
Kalgard Racing
Banzai Motorsports
ProMatch Racing
A-Train Racing
Warehouse Raceway
jaysimpson is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2006, 04:44 AM   #4284
Tech Master
 
jaysimpson's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1,869
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via AIM to jaysimpson
Default

Quote:
Originally Posted by FlyByWire
On a turbo35, how can you tell what MAH has gone into the pack when it peaks? Do you have to convert the volts or something

When I discharge at 30amps (down to 5.4), it says it pulls only about 3k MAH out of the pack.... These are IB4200's


I have read the manuel, and havnt found anything

Sorry for the lame question...
Which model do you have?(which faceplate is it?) Without knowing it will be hard to help you.....
__________________
Kalgard Racing
Banzai Motorsports
ProMatch Racing
A-Train Racing
Warehouse Raceway
jaysimpson is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2006, 10:03 PM   #4285
Tech Addict
 
Join Date: May 2006
Posts: 629
Trader Rating: 28 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by promatchrcr
Which model do you have?(which faceplate is it?) Without knowing it will be hard to help you.....
T35BL, the black one with the race car on the front. It does have the latest software update.
FlyByWire is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2006, 05:26 AM   #4286
Tech Master
 
jaysimpson's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1,869
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via AIM to jaysimpson
Default

Ok, so you should be ok then. Hmmmm.....you may want to call Jim at Competition Electronics and ask him from the charger side because I thought that model would give you accurate readings even for the new cells if it had the latest firmware. Although I thought it showed you how mah were put in the pack when charging not what was pulled out. (I could be wrong )
__________________
Kalgard Racing
Banzai Motorsports
ProMatch Racing
A-Train Racing
Warehouse Raceway
jaysimpson is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2006, 09:28 AM   #4287
Tech Fanatic
 
nutfluff's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: SoCal
Posts: 908
Trader Rating: 5 (100%+)
Send a message via AIM to nutfluff
Default

Hi all!

My Pro-Match GP3300's have held up great over the past year and can still be used to race. I purchased six packs awhile ago and recently had a cell reverse on me...is this something that ProMatch can replace or do I have to consider the pack a loss? I know they don't sell 3300's anymore but wondered if there was a cell "laying" around I could use to save the pack...

Thanks

Todd JG
nutfluff is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2006, 09:31 AM   #4288
Tech Addict
 
ICEMAN's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germantown, TN
Posts: 730
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Jeff, the new 35 ampers are AWESOME, thanks again and tell Erica thanks too,
__________________
Blizzard Concepts / Team Losi / Team ProMatch / Team MuchMore / The SPEED Shop / Ko Propo USA / AVID RC / BigDog Graphics / Nitro R/C Chop Shop /

The ONE that DIES with the Most Toys WINS!!!
ICEMAN is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2006, 06:48 AM   #4289
Tech Master
 
jaysimpson's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1,869
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via AIM to jaysimpson
Default

Quote:
Originally Posted by nutfluff
Hi all!

My Pro-Match GP3300's have held up great over the past year and can still be used to race. I purchased six packs awhile ago and recently had a cell reverse on me...is this something that ProMatch can replace or do I have to consider the pack a loss? I know they don't sell 3300's anymore but wondered if there was a cell "laying" around I could use to save the pack...

Thanks

Todd JG
I always recommend calling them if something like this arises, they will help you out if they can. 1.928.855.2226
__________________
Kalgard Racing
Banzai Motorsports
ProMatch Racing
A-Train Racing
Warehouse Raceway
jaysimpson is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2006, 10:25 AM   #4290
Tech Regular
 
PMRGirl's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 373
Default Long Time.....

Yellowtaro- The 4200's are still a little larger and heavier than the 36's or 38's

Apl Hed-You are very welcome and Thank-You for the kind words and continued support!

Promatchrcr- hmmm.....YO!!!!

rctoyguy- they keep going.....and going.....and going

ICEMAN- You are welcome!! These latest batts are AWESOME!!!

Nutfluff- It was nice talking w/you, thank you for calling. I don't always get in here as often as I would like.
PMRGirl is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro-Match Batteries Goingfast R/C Items: For Sale/Trade 8 03-02-2008 12:00 PM
Pro Match Batteries............. RH Customs Electric Off-Road 8 01-17-2006 10:19 AM
Pro Match Batteries dmayhew25 R/C Items: For Sale/Trade 2 09-26-2005 05:49 PM
FS: 4 Pro Match Batteries L.Fairtrace R/C Items: For Sale/Trade 11 11-10-2004 06:41 PM
How do you zap and match batteries Yokomo Aust Electric On-Road 24 05-10-2004 12:41 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:41 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net