BMI Racing Discussions

Reply

Old 10-16-2006, 06:49 PM
  #9766  
Tech Elite
iTrader: (10)
 
theisgroup's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 3,191
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

jason,
ygpm
theisgroup is offline  
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 08:50 PM
  #9767  
Tech Master
iTrader: (1)
 
jag88's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1,075
Trader Rating: 1 (100%+)
Talking

Originally Posted by Team Speedy
Jason,

Any idea when your are going to mill some T2 carpet chassis? Trying to get a date so I can get things ordered in time to build. Thanks!

...hopefully after he finishes the Cyclone kits.... I've been waiting a loooong time !! :-)
jag88 is offline  
Reply With Quote
Old 10-17-2006, 03:16 AM
  #9768  
Tech Lord
Thread Starter
iTrader: (13)
 
protc3's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spring Hill,Florida
Posts: 10,841
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

dont worry jag,your kit is going out today.

T2 kits will be cutting again next week.
protc3 is offline  
Reply With Quote
Old 10-17-2006, 04:01 PM
  #9769  
Tech Fanatic
iTrader: (10)
 
fatbear's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Perth, Western Australia
Posts: 812
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

Jason,

You got a PM from yesterday.

I look forward to the answer.

Cheers bro
fatbear is offline  
Reply With Quote
Old 10-18-2006, 07:50 AM
  #9770  
Tech Master
iTrader: (4)
 
Guo Chean's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Indiana, PA15701
Posts: 1,492
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Jason,
i think you have to cut your BMI Cyclone kit 24 hour nowaday they post your product in this web site http://www.rcworld.ch/neueprojekte.asp?id=3594 you will received more international order soon.
Guo Chean is offline  
Reply With Quote
Old 10-18-2006, 03:54 PM
  #9771  
Tech Fanatic
iTrader: (22)
 
Join Date: Oct 2003
Location: downunder
Posts: 814
Trader Rating: 22 (100%+)
Default

Hi Jason

I got that extra 0.2 of a sec I was looking for with the cyclone thankyou for your helpful advice.
I am looking at 1/12th scale when will the DB12 kit be available.
Also do you make the shock towers for the cyclone with the extra overlapping holes, I want to get hold of some if you do.

Regards Bruce
bjspinner is offline  
Reply With Quote
Old 10-18-2006, 04:12 PM
  #9772  
Tech Master
iTrader: (16)
 
mini-dub's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: seattle
Posts: 1,632
Trader Rating: 16 (100%+)
Default

Hey Jason did you ever get those 1/12 kits cut out? Just checking man, I'd like to run the car at the Halloween race next weekend in mod.
mini-dub is offline  
Reply With Quote
Old 10-18-2006, 04:24 PM
  #9773  
Tech Lord
Thread Starter
iTrader: (13)
 
protc3's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spring Hill,Florida
Posts: 10,841
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

1/12th kits are going in the machine tommorow.i got slammed with cyclone kits and just finished them today.1/12ths are a coming!!
protc3 is offline  
Reply With Quote
Old 10-18-2006, 04:26 PM
  #9774  
Tech Lord
Thread Starter
iTrader: (13)
 
protc3's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spring Hill,Florida
Posts: 10,841
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Originally Posted by bjspinner
Hi Jason

I got that extra 0.2 of a sec I was looking for with the cyclone thankyou for your helpful advice.
I am looking at 1/12th scale when will the DB12 kit be available.
Also do you make the shock towers for the cyclone with the extra overlapping holes, I want to get hold of some if you do.

Regards Bruce

thats great to hear bruce.i do make the towers with the overlapping holes.shoot me an email for the order to [email protected]
protc3 is offline  
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 11:38 PM
  #9775  
Tech Fanatic
iTrader: (22)
 
Join Date: Oct 2003
Location: downunder
Posts: 814
Trader Rating: 22 (100%+)
Default

did you get my e-mail jason
bjspinner is offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 01:01 AM
  #9776  
Tech Master
 
Thomas P's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Sweden/Stockholm
Posts: 1,242
Default

If im right,the BMI 12th Scale Conversion will be realesed verry soon? or has it been done already? Even if i live in Sweden would that be any problems to order one Jason? Just sent ya an email

/Thomas P
Thomas P is offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 01:14 AM
  #9777  
Tech Elite
iTrader: (115)
 
nf_ekt's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: 22 Acacia Avenue
Posts: 4,650
Trader Rating: 115 (100%+)
Default

Jason, on the cyclone what do you change, as far as droop goes when going from mod to stock? Would letting the rear arms hang down a bit farther give the car the right steering for stock, or would you change something else first? Thanx, I hope not off topic!
nf_ekt is offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 05:55 AM
  #9778  
Tech Lord
Thread Starter
iTrader: (13)
 
protc3's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spring Hill,Florida
Posts: 10,841
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

got your email bjspinner.


1/12th kits are available and shipping to sweeden is not a problem.


jon,
i normally run mod and dont change the setup for the few times i run stock.the droop i run for the cyclone is 5mm on the AE guage front and rear.the more uptravel you have at each given end of the car,it will effect the amount of weight transfer you get to the opposite end of the car.i normally run the 5mm because i get a good balance and i dont have problems with oversteer on corner entry and maintain alot of onpower steering.i gave marcos my setup for the spool,i think he posted it on cyclone depot website.that is exactly what i run for any class with minor tweaks for track conditions
protc3 is offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 06:42 AM
  #9779  
Tech Master
 
Thomas P's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Sweden/Stockholm
Posts: 1,242
Default

Originally Posted by protc3


1/12th kits are available and shipping to sweeden is not a problem.
Nice to hear il get bak to you around Wednesday..
Thomas P is offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 06:57 AM
  #9780  
Tech Lord
Thread Starter
iTrader: (13)
 
protc3's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spring Hill,Florida
Posts: 10,841
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

thanks buddy
protc3 is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service