R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road > Team and Company Discussions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-14-2007, 07:49 PM   #76
Tech Elite
 
vtl1180ny's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
Location: Wrong Island
Posts: 4,963
Default

Quote:
Originally Posted by DriftDreamer06
Nomadio keep up the GREAT work!!!

I have 2 sensors - 1 nomadio mode - 1 da slow mode

Temp sensor rock in nitro!!!!!

Thank you
The React will switch on the fly between modes.... Every model can be set to run Nomadio, Spek and I think the airtronics will be released real soon.... Futaba coming.... No other 2.4ghz can talk to another brands receivers....
__________________
I still lurk....
vtl1180ny is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2007, 04:44 PM   #77
Tech Master
 
Kregger's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Long Island, NY
Posts: 1,110
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Quote:
The React will switch on the fly between modes
Any plans of doing that for the Sensor?
Kregger is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2007, 06:34 AM   #78
Tech Elite
 
vtl1180ny's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
Location: Wrong Island
Posts: 4,963
Default

Quote:
Originally Posted by Kregger View Post
Any plans of doing that for the Sensor?
I know they are working on it, the React has much more physical memory than the Sensor does...
vtl1180ny is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2007, 05:45 PM   #79
Tech Regular
 
GCracker's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: NJ
Posts: 340
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Very interesting, I was considering the 3pks with spektrum setup, however I saw the Nomadio Sensor in the store and thought it might be worth a look as well.

Has anyone tested the telemetry functionality, is it accurate?

Is there a lap counting telemetry option available or in the works?
GCracker is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2007, 10:56 AM   #80
Tech Regular
 
GCracker's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: NJ
Posts: 340
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Given the overwhelming response to my question, I decided to buy the 3PKS & fasst instead
GCracker is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2007, 12:19 PM   #81
Tech Elite
 
vtl1180ny's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
Location: Wrong Island
Posts: 4,963
Default

Quote:
Originally Posted by GCracker View Post
Very interesting, I was considering the 3pks with spektrum setup, however I saw the Nomadio Sensor in the store and thought it might be worth a look as well.

Has anyone tested the telemetry functionality, is it accurate?

Is there a lap counting telemetry option available or in the works?
I don't come into this forum up here much....

I have the 3PK, React and Sensor and the Sensor is by far my favorite...

The Telemetry is very accurate...

You can always go to the forums at www.nomadio.net you'll get questions answered much quicker there...
__________________
I still lurk....
vtl1180ny is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2007, 07:04 AM   #82
Tech Regular
 
PeteB's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 477
Default

hey people,

How do I get the timer to work (sensor), I cant seem to find it in the menus...

Pete
PeteB is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 05:15 PM   #83
Tech Elite
 
yyhayyim's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Weston, FL
Posts: 3,424
Trader Rating: 26 (100%+)
Default

I have a Futaba FAST 603FF receiver...will the Nomadio REACT work OK with that receiver? What about the Spektrum micro receiver(SR3500)?
yyhayyim is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 11:07 PM   #84
Tech Initiate
 
joffacn's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Panyu, Guangzhou, China
Posts: 38
Send a message via ICQ to joffacn
Default Micro Rx's for React

OK

What is the status of the micro Rx from Nomadio for the React?

What other micro Rx's will work with the React? I only need 2 channels.

Thanks Jeff
joffacn is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2007, 07:42 PM   #85
Tech Elite
 
vtl1180ny's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
Location: Wrong Island
Posts: 4,963
Default

Quote:
Originally Posted by PeteB View Post
hey people,

How do I get the timer to work (sensor), I cant seem to find it in the menus...

Pete
Can't help you as I never use it.... Do you have the latest software in the controller?

Quote:
Originally Posted by yyhayyim View Post
I have a Futaba FAST 603FF receiver...will the Nomadio REACT work OK with that receiver? What about the Spektrum micro receiver(SR3500)?
Quote:
Originally Posted by joffacn View Post
OK

What is the status of the micro Rx from Nomadio for the React?

What other micro Rx's will work with the React? I only need 2 channels.

Thanks Jeff
Spektrum Micro... You can change the receiver type in the menu...
__________________
I still lurk....
vtl1180ny is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2007, 09:35 AM   #86
Tech Adept
 
Nomadio_Sales's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: So. California
Posts: 158
Default

Nomadio is hosting an open chat tonight Aug 27, 2007 Please note the CHAT link on top of the Nomadio Forum Menu bar http://support.nomadio.net
Nomadio_Sales is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2007, 08:43 PM   #87
Tech Fanatic
 
DriftDreamer06's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 826
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Thank you Scott at Nomadio!
I still love the sensors that i have and now going on 2 years. i wish everbody had great customer service like them.

THANKS
DriftDreamer06 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2007, 09:01 PM   #88
Tech Fanatic
 
Join Date: Oct 2006
Location: Hastings, MN
Posts: 825
Send a message via AIM to $rusty$ Send a message via MSN to $rusty$
Default

Quote:
Originally Posted by DriftDreamer06 View Post
Thank you Scott at Nomadio!
I still love the sensors that i have and now going on 2 years. i wish everbody had great customer service like them.

THANKS


He REALLY does love his Sensor, and he can use them to the full potential!
__________________
Rusty Andersen

thercbarn.com
$rusty$ is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2007, 03:00 PM   #89
Tech Elite
 
ChrisP's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Shelby Twp, MI
Posts: 2,046
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Open Chat tonight 9:00pm EDT http://support.nomadio.net
ChrisP is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2007, 04:19 AM   #90
Tech Regular
 
PeteB's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 477
Default

Hi All,

After updating the sensor software to 3.0.1, build 5233, and firmware to 5226, bootrom to 5136, the voltage sensor seems to be reading double the actual voltage. eg the car battery voltage should be around 7.2 volts, but it reads as 14.xx volts. Also the temp sensor is not recognised (installed into sensor1 slot, with empty pin nearest the edge).

Everything else is great, no glitching and long range.



Pete
PeteB is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nomadio losi guy Radio and Electronics 124 08-20-2010 07:51 AM
w.t.t. nomadio sensor for a nomadio react xtreameracer R/C Items: For Sale/Trade 4 12-07-2007 07:36 PM
Nomadio NitroOB4You R/C Items: For Sale/Trade 9 05-01-2007 08:16 PM
Nomadio J.Wright R/C Items: For Sale/Trade 2 08-01-2006 10:37 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 02:09 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net