Selling Hobbyking HK310 TX + 5 RX

Old 08-11-2011, 06:55 PM
  #1  
Tech Adept
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 158
Trader Rating: 4 (100%+)
Default Selling Hobbyking HK310 TX + 5 RX

http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...und_Radio.html

Selling 3 run old HK310 Tx
Has been converted to JST plug to accept TX lipo

http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...ansmitter.html

Comes with 3X 3 run old matching HK 3000 RX and 2X BNIB HK 3000 RX

Selling together as a bundle for SGD70firm

Reason for selling: Found out that i could'nt turn the wheel to the extreme angle compared to my other transmitter even if i set the EPA to 120%. Please bring your equipment to test 1st before buying.


The HK-310 is the new kid on the block at a break through price!
Featuring 2.4ghz FHSS technology, a huge 16 model memory, Detailed LCD Display, an array of user programable features such as Dual rates, EPA, Steering and throttle curves, ABS, timer and many more. The included 3ch HKR3000 Reciever has a bind button so you can say good bye to bind plugs for good!

Features:
16 Model Memory with user programable names
2.4ghz FHSS Technology
Dual Rate
EPA
ST Curve
TH Curve
TH Hold
ABS (Anti-Lock brake)
Timer
ATS (Automatic Start)
BK Mix (Brake Mixing)
Custom Mix
Fail Safe
Neutral Calibration
HKR3000 3ch RX (Included)

PM to deal
???man is offline  
Old 10-11-2011, 03:16 AM
  #2  
Tech Adept
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 158
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

bump
???man is offline  
Old 03-31-2012, 08:46 PM
  #3  
Tech Initiate
iTrader: (2)
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 40
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

where are you located? and how much?
bradh79 is offline  
Old 04-02-2012, 10:49 PM
  #4  
Tech Adept
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 158
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

May i have you contact number?
???man is offline  
Old 07-17-2012, 01:49 PM
  #5  
Tech Initiate
 
Kev71h's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 20
Default

Does this transmitter have the ability to electroincally mix channel 3 as a front break mix and have seperate EPA for it??

Kev
Kev71h is offline  
Old 07-21-2012, 04:55 PM
  #6  
Tech Adept
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 158
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Reason for selling: Found out that i could'nt turn the wheel to the extreme angle compared to my other transmitter even if i set the EPA to 120%. Please bring your equipment to test 1st before buying.*

Dear buyers. PLEASE DO TAKE NOTE OF THE ABOVE AND ACCEPT THIS CONDITION BEFORE CONTACTING ME.

Sorry for late reply as i am outstation lately

Kev
This tx is unable to mix channels
???man is offline  
Old 07-31-2012, 05:17 PM
  #7  
Tech Addict
iTrader: (7)
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 509
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

bro... have PM u.. but no reply...

can watsapp me if possible...
viktozzz is offline  
Old 07-31-2012, 07:31 PM
  #8  
Tech Adept
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 158
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

sold. Thanks for the interest.
???man is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.