newbie - needs advice

Old 03-23-2002, 09:18 AM
  #31  
Tech Master
 
Alvin's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Singapore, Jurong East
Posts: 1,654
Default

Maybe we should all import some US frequencies to play here, if it ain't illegal here

Last night heng my glitching is super minor, i still had steering control if not throttle control....

SEe you tommorrow about 5pm at yuan ching? Got 2 others going.
Alvin is offline  
Old 03-23-2002, 09:21 AM
  #32  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
lonestar1127's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Country of Wind
Posts: 678
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Ozone....u noe where to get Pro3 kit????
and it is around how much???
lonestar1127 is offline  
Old 03-23-2002, 09:35 AM
  #33  
Tech Master
iTrader: (1)
 
ozone's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 1,222
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

lonestar1127: i bought my kit second hand...very good deal...dun noe wats the retail price...btw u thinkin of gettin one?

alvin: mayb its illegal to use the US freq...tats y we dun hav it here
gotta check my receivers and oso its placement...by the way i think the chassis batt holder...use shoe goo rather than tape...at least its more rubberry...can pass u if u want
ozone is offline  
Old 03-23-2002, 09:36 AM
  #34  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
lonestar1127's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Country of Wind
Posts: 678
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

sort off....cause now i only have one express car
lonestar1127 is offline  
Old 03-23-2002, 09:42 AM
  #35  
Tech Master
iTrader: (1)
 
ozone's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 1,222
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

hmmm...i tink there r a couple of pple wantin to let go of pro3...i check for u...btw all cars has pros and cons....so do consider b4 makin any purchases
ozone is offline  
Old 03-23-2002, 09:43 AM
  #36  
Tech Master
 
Alvin's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Singapore, Jurong East
Posts: 1,654
Default

lonestar1127: Express... I didn't like the out of the box express (parts binding), and my friend's always had the castor linkage breaking.

Go for Tamiya can use for both open and closed race hehe.

But seriously choose a car which has good parts support, and not necessarily too expensive.

Last edited by Alvin; 03-23-2002 at 09:51 AM.
Alvin is offline  
Old 03-23-2002, 09:46 AM
  #37  
Tech Master
 
Alvin's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Singapore, Jurong East
Posts: 1,654
Default

Ozone: Nah I'm fine. I'm using some 3M neoprene hold down tape, pretty good so far. Can hold down my receiver and my bloody odd shaped esc. Come tommorrow! I changed my setting.... downstop now front 0 rear +3, relative to me previous front +4 rear + 7
Alvin is offline  
Old 03-23-2002, 09:54 AM
  #38  
Tech Master
iTrader: (1)
 
ozone's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 1,222
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

alvin rite...tats the reason i never mentioned the lhs to get it from unless they pay me....

if u want value for money and want to get milleage on ur next car...consider the followings:
- lhs (customer service)
- parts supports, prices etc
- wats the reason for getting the car? race, bashing
- how to setup the car

btw its not in a particular order...as i mentioned earlier all cars has its merits...

Last edited by ozone; 03-23-2002 at 10:00 AM.
ozone is offline  
Old 03-23-2002, 09:57 AM
  #39  
Tech Master
iTrader: (1)
 
ozone's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 1,222
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Alvin: another setting again
i've moddified the steering lingkage and glued the crack part...hope it stays or not...gotta get it from u...
well time to get some shut eye...u too alvin..better get some sleep or not u'll b too tired to concentrate
ozone is offline  
Old 03-23-2002, 10:04 AM
  #40  
Tech Master
 
Alvin's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Singapore, Jurong East
Posts: 1,654
Default

Ozone: What to do? Setup - That's my method of compensating

Ok see ya. I'm rushing a report. The forum is a great distraction
Alvin is offline  
Old 03-23-2002, 10:01 PM
  #41  
Tech Adept
 
Join Date: Aug 2001
Location: Woodlands, Singapore
Posts: 213
Default

Originally posted by lonestar1127
Ozone....u noe where to get Pro3 kit????
and it is around how much???
I had a friend wanted to sell his pro3 @ $130. Fully assembled, never run before but w/o tires.
The other friend selling unassembled pro3 @ $200.
If u interested, I can confirm with them again.

Ozone: About the dogbone, I'd already consider to change to universal type which cost @50 over bucks.
Rose Money is offline  
Old 03-23-2002, 11:41 PM
  #42  
Tech Regular
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 319
Default

Yo Rose,

Who is the seller of the Pro 3, i may be interested.

Cheers

Originally posted by Rose Money


I had a friend wanted to sell his pro3 @ $130. Fully assembled, never run before but w/o tires.
The other friend selling unassembled pro3 @ $200.
If u interested, I can confirm with them again.

Ozone: About the dogbone, I'd already consider to change to universal type which cost @50 over bucks.
viper1 is offline  
Old 03-24-2002, 02:24 AM
  #43  
dtm
Tech Champion
 
dtm's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: HKG
Posts: 7,551
Default

Originally posted by Rose Money


I had a friend wanted to sell his pro3 @ $130. Fully assembled, never run before but w/o tires.
The other friend selling unassembled pro3 @ $200.
If u interested, I can confirm with them again.

Ozone: About the dogbone, I'd already consider to change to universal type which cost @50 over bucks.
Sorry Rose...this thread is for newbie- pls go to the 'selling' thread!!! j/k
dtm is offline  
Old 03-24-2002, 02:49 AM
  #44  
Tech Regular
 
Mauler's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: SG
Posts: 413
Default

Originally posted by dtm


Sorry Rose...this thread is for newbie- pls go to the 'selling' thread!!! j/k
Now you are making people REALLY pissed... Hahaha...

Mauler is offline  
Old 03-24-2002, 03:29 AM
  #45  
dtm
Tech Champion
 
dtm's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: HKG
Posts: 7,551
Default

Originally posted by Mauler

Now you are making people REALLY pissed... Hahaha...

Takes 2 to Tango!!!
dtm is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.