View Single Post
Old 10-01-2015, 01:29 PM
 
MattDub
Tech Regular
iTrader: (6)
 
Join Date: Dec 2010
Location: San Diego
Posts: 336
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Originally Posted by Jeff Clark View Post
Sent a vid to Tekno and was told buy the person on the phone it was normal and he said the ownner even said it was normal. Wish i was smart enough to post the video i sent to them. Said it was cvd bind at full lock and i had the EPA set at 89 that is just right before mecanical bind of suspension parts. Backed EPA off to 45 no where near full lock maybe half way same thing. Even set the droop screws to the arms was flat no droop at all in the arms same thing. Not going to worry about it just going to pond it off on someone real cheap and go a different rought. Should have none better in the first place.
Jeff, it is very difficult to judge a vehicle on the box, especially when it hasn't had track time to break in and seat the parts. Looking at the video it appears the steering throw could be maxing out the travel in the CVDs. This typically does not happen on the track with a load.

Also it appears your servo or the linkage in the steering has to much play. This is apparent several places in the video, especially when you hit the brakes abruptly as the wheels shake left to right. steering play along with the truck wobbling on the box seems to be causing the movement to resonate at a certain speed.

We can arrange to have a team driver work with you on the issue after the truck has had track time to break in and seat the parts. Please PM me if you are interested.
MattDub is offline  
Reply With Quote