R/C Tech Forums - Search Results

Go Back  R/C Tech Forums > Search Forums
Reload this Page >

Search Results

 
Search: Posts Made By: setan tua
Showing results 1 to 25 of 165
Search took 0.03 seconds.
03-09-2011, 03:39 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

minta maaf...tak dapat hadirkan diri...waktu...

minta maaf...tak dapat hadirkan diri...waktu bekerja lagi time tu...
03-08-2011, 11:17 PM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

tq sebab tolong update software laaa...nanti aku...

tq sebab tolong update software laaa...nanti aku blanja la mcD sebab tolong aku...
03-08-2011, 09:39 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

bro...tq...nanti aku blanja mc d.....

bro...tq...nanti aku blanja mc d.....
03-06-2011, 08:33 PM
Replies: 32
Views: 7,858
Posted By setan tua

saya mahu motor sahaja...

saya mahu motor sahaja...
03-06-2011, 07:41 AM
Replies: 32
Views: 7,858
Posted By setan tua

broo...motor orca 10.5t ada tak??;)

broo...motor orca 10.5t ada tak??;)
03-05-2011, 08:08 PM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

huuu...best ....best...terima kasih pada pihak...

huuu...best ....best...terima kasih pada pihak yang telah berkerja keras untuk mendapatkan trek...terutama nitro jr...tq...
03-04-2011, 12:16 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

biar betul ....takkan dah tak nak main kot...

biar betul ....takkan dah tak nak main kot...
03-02-2011, 08:11 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

bro motor orca rxt 10.5 tu boleh tak kalau jual...

bro motor orca rxt 10.5 tu boleh tak kalau jual motor sahaja...serius buyer ni
03-01-2011, 09:13 PM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

haii...takkan dah jual kot...

haii...takkan dah jual kot...
03-01-2011, 09:50 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

tak kisah la trek kat mana pun...janji ada trekk..

tak kisah la trek kat mana pun...janji ada trekk..
03-01-2011, 05:39 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

nak main drift pulak tu kott...ala biasa la...

nak main drift pulak tu kott...ala biasa la tu...merajukk...kejap jer tuuu..sok elok la semangat dia tuu..
03-01-2011, 12:25 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

hemm...tu la memang ada dengar cerita majlis ...

hemm...tu la memang ada dengar cerita majlis daerah ada banyak peruntukkan...tapi tak tau nak buat apa dengan perruntukkan tu...dekat padang sri iskandar terutamnya...tadi baru minta proposal dari...
02-28-2011, 08:14 PM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

kalau camtu tak per la...kita cuba la mana yang...

kalau camtu tak per la...kita cuba la mana yang termampu...
02-28-2011, 08:49 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

sepanduk tak payah lagi kottt....:D

sepanduk tak payah lagi kottt....:D
02-28-2011, 08:40 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

nak buat cam mana broo....ni pun semua tengah...

nak buat cam mana broo....ni pun semua tengah berpakat cuba untuk mendapatkan treekkk:Djom la join skali....:sneaky:nanti dah dapat boleh la main anytime....:sneaky::sneaky:
02-28-2011, 08:34 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

boleh tak lepas ni kita ramai ramai berkumpul...

boleh tak lepas ni kita ramai ramai berkumpul sama sama pegi jumpa menteri besar minta trekk....:tire::tire:
sampai bila nak macam ni....asal datang main kena bawak surat...ada pengesahan polis...
02-23-2011, 08:18 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

huuu sebulan sbelum race dah training tu..mesti...

huuu sebulan sbelum race dah training tu..mesti dah laju niii..
02-23-2011, 03:36 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

hehehe boleh ker menahan diri dari menyentuh...

hehehe boleh ker menahan diri dari menyentuh kereta tu..lama lagi nak race ni..lain la macam aku .charge tak sampai lagi...tu pasal bagi bateri kat cikgu..kalau bateri kat aku kompom aku turun hujung...
02-23-2011, 02:40 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

bukan tak nak main.nak rest jap...lagipon kete da...

bukan tak nak main.nak rest jap...lagipon kete da tak pelahan...laju sangat kereta tu..takot esiden kete.duit lagi..
02-22-2011, 09:56 PM
Replies: 360
Views: 22,735
Posted By setan tua

Name/Car/Freq/PT Number/State or Club 1/...

Name/Car/Freq/PT Number/State or Club
1/ ASeng/T3/2.4/PPRCC (Penang)
2/ Eric/T3/2.4/PPRCC (Penang)
3/ Ah Chong/T3/2.4/PPRCC (Penang)
4/ Ah Chin/T3/2.4/PPRCC (Penang)
5/ Daniel/T3/2.4/PPRCC...
02-22-2011, 09:39 PM
Replies: 360
Views: 22,735
Posted By setan tua

best ni......

best ni......
02-22-2011, 08:25 AM
Replies: 4
Views: 1,663
Posted By setan tua

Hahaha tak kan nak jual dah kot...

Hahaha tak kan nak jual dah kot...
02-22-2011, 03:41 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

Huu sume tak sabar nak pegi penang tuh...

Huu sume tak sabar nak pegi penang tuh...
02-20-2011, 06:10 AM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

hem........hem smekom...:o

hem........hem smekom...:o
02-07-2011, 11:18 PM
Replies: 723
Views: 28,744
Posted By setan tua

betul tu..datang datang terus tolong kemas...

betul tu..datang datang terus tolong kemas trekkk...bagus tu...:D
Showing results 1 to 25 of 165
 


 
Forum Jump

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.