R/C Tech Forums - Search Results

Go Back  R/C Tech Forums > Search Forums
Reload this Page >

Search Results

 
Search: Posts Made By: ABGDjr
Showing results 1 to 25 of 250
Search took 0.08 seconds.
03-06-2012, 07:43 AM
Replies: 18
Views: 2,215
Posted By ABGDjr

haha betul rm1 pun kira utang tapi kalau utang yg...

haha betul rm1 pun kira utang tapi kalau utang yg x tau dtg dri mana perlu ke bayar kisahnya begini bukan ada urusan jual beli pun tapi tukar suka sama suka..waktu pertukaran tu masing2 setuju siap...
03-05-2012, 06:34 PM
Replies: 18
Views: 2,215
Posted By ABGDjr

wasalam..haha terpaksa jawab sebab aku pun kaki...

wasalam..haha terpaksa jawab sebab aku pun kaki rc jugak...:sweat:
wow....MEMALUKAN:cry: byk mana aku hutang ko sampai
masuk kat forum ni....rm1k,2k...mcm ni lah aku x mau bayak cita...cuba kau...
11-19-2011, 10:43 AM
Replies: 19
Views: 1,716
Posted By ABGDjr

sorry bro late rpl

sorry bro late rpl
11-06-2011, 11:59 PM
Replies: 101
Views: 17,008
Posted By ABGDjr

salam semua...aku ada masaalah break lagi...dah...

salam semua...aku ada masaalah break lagi...dah gosok disc dan pad dgn ketas pasir tapi sama jer kurang cengkam x berani nk full trotel...ade tip2 lain ke yg boleh di cuba...
10-13-2011, 12:56 PM
Replies: 19
Views: 1,716
Posted By ABGDjr

bro nyamuk ugpm

bro nyamuk ugpm
10-13-2011, 12:54 PM
Replies: 19
Views: 1,716
Posted By ABGDjr

jgn cakap duit terlebih2 ko pun apa...

jgn cakap duit terlebih2 ko pun apa kurangnya:p..aku beli kit ni pun duit yg ko beli velox hari tu...kalo nk msuk tournament... yg duit terlebih2 je yg layan:lol:..hehe
10-12-2011, 07:37 PM
Replies: 151
Views: 23,452
Posted By ABGDjr

dah boleh guna ke belum?:)

dah boleh guna ke belum?:)
10-12-2011, 07:20 PM
Replies: 19
Views: 1,716
Posted By ABGDjr

oooo itu mcm ka:weird: ok ko sambar 1 pastu ko...

oooo itu mcm ka:weird: ok ko sambar 1 pastu ko cita2 cikit kehebatannya:sneaky:
setakat pro2 driver ni ko bagi HSP or ayam brands ke dia org ni tetap hebat..kalau x camp pun masih dlm A main...
10-12-2011, 10:44 AM
Replies: 19
Views: 1,716
Posted By ABGDjr

uik..:eek: terus oder :weird: hari tu race...

uik..:eek: terus oder :weird: hari tu race segamat KM nobor berapa daa
10-12-2011, 06:28 AM
Replies: 19
Views: 1,716
Posted By ABGDjr

ooooo:weird: x de rezeki ko lah...kata dah setup...

ooooo:weird: x de rezeki ko lah...kata dah setup kaw2 kalo ko folo je setup aku hri tu...silap2 dpt A main..x pa lain kali cuba lagi.
masuk tounament :D:D:D x minat dan x de masa..hehe just main...
10-11-2011, 07:05 PM
Replies: 19
Views: 1,716
Posted By ABGDjr

:ha::ha: bukan duit terlebih tapi last minit dpt...

:ha::ha: bukan duit terlebih tapi last minit dpt projek nak labor kat kedai aku :D velox yg aku tolak kat ko tu pun memang champion punya tapi napa score D main 9 aje..:rolleyes::cry:ada masaalah ke...
10-11-2011, 11:29 AM
Replies: 19
Views: 1,716
Posted By ABGDjr

hehe alex4m itu pun hobi maaa jgn susah hati k...

hehe alex4m itu pun hobi maaa jgn susah hati k :mad: hehehe mau try KM lah
apa macam ok ke :sneaky::sneaky:
10-11-2011, 03:16 AM
Replies: 19
Views: 1,716
Posted By ABGDjr

haha apa lagi jual velox tu try mtx5 best...

haha apa lagi jual velox tu try mtx5 best berdesup2:sneaky::sneaky: kasi ko harga special punya... try kat segamat race bru gempak :tire::tire:
jumpa tournament.. :blush::blush: hehe nak bashing pun...
10-10-2011, 12:59 PM
Replies: 19
Views: 1,716
Posted By ABGDjr

WTS;MTX5&NOVAPT-S

SALAM SEMUA
AKU NAK JUAL...
PROKIT MTX5 full titanium skrew(9.99/10)
ENJIN NOVA (9.99/10)
SAPA2 BERMINAT PM AKU HARGA JUALAN RM3000 AJE

sebab2 nak jual...$$$$ utk new projet :cry::cry::cry:...
10-04-2011, 02:24 PM
Replies: 101
Views: 17,008
Posted By ABGDjr

:D :ha::ha: boss apa macam u punya...

:D

:ha::ha: boss apa macam u punya baby...ok..:D:D sy punya semua ok brek saja problem x cukup gigit:cry:
boss any new option part for this baby :blush::blush::blush:
10-04-2011, 02:18 PM
Replies: 101
Views: 17,008
Posted By ABGDjr

:sneaky:hehehehe:lol:

:sneaky:hehehehe:lol:
Forum: Nitro On-Road
10-04-2011, 02:10 PM
Replies: 3,141
Views: 556,165
Posted By ABGDjr

ok bro tq aku cuba tip ko...adus malasnya rasa...

ok bro tq aku cuba tip ko...adus malasnya rasa nak buka2 balik
tapi dari ke pagau baik le buat..hehehe ok bro sabtu ni turun tt ke:lol:
Forum: Nitro On-Road
10-03-2011, 04:40 PM
Replies: 3,141
Views: 556,165
Posted By ABGDjr

salam bro...rasanya yg mugen nya DB&SG 2+4 tu...

salam bro...rasanya yg mugen nya DB&SG 2+4 tu ok... aku try kat
TT ok je cuma brek je huru hara set kaw2 pun x makan ko ada masaalah brek x?:)
09-26-2011, 07:27 AM
Replies: 0
Views: 1,785
Posted By ABGDjr

MURGEN SEIKI MTX5

HALOO..KAWAN2 RC:):):)

SIAPA ANTARA KALIAN SUDAH MIMILIKI MTX5
MARI KITA BINCANG MEGENAI KIT INI
CARA2 SETING DAN TIP2 YG BAIK UTK KIT INI
AYOH..SEMUA KITA MERIAHKAN TRED INI :D:D:D
09-23-2011, 03:25 PM
Replies: 15
Views: 2,304
Posted By ABGDjr

:sneaky::sneaky::sneaky:haha...offer murah n nak...

:sneaky::sneaky::sneaky:haha...offer murah n nak cepat...akibatnya merana:(:(:(
bro cuba fikir sapa nak rugi jual brg baik dgn harga murah..:confused::confused::confused:
contohnya remote 4pks...
09-23-2011, 02:01 PM
Replies: 7
Views: 3,813
Posted By ABGDjr

wow!!!:weird: nice...boss best price pls :D

wow!!!:weird: nice...boss best price pls :D
09-23-2011, 02:23 AM
Replies: 15
Views: 2,304
Posted By ABGDjr

hehe betul tu :lol::lol::lol: cod lebih selamat ...

hehe betul tu :lol::lol::lol: cod lebih selamat
bro apa mcm mtx5 syok?:sweat::sweat::sweat:
09-20-2011, 12:26 PM
Replies: 101
Views: 17,008
Posted By ABGDjr

hehe nice...:D:D:D

hehe nice...:D:D:D
09-20-2011, 12:12 PM
Replies: 4
Views: 456
Posted By ABGDjr

aii ya... free bump 4 u yew2

aii ya... free bump 4 u yew2
09-20-2011, 12:11 PM
Replies: 4
Views: 456
Posted By ABGDjr

aii ya... sekalang sudah bawa taxi waja maa...:D ...

aii ya... sekalang sudah bawa taxi waja maa...:D
frontier bini pandu maa...:p
lain kali tulis WTB baru faham maaaa:sneaky::sneaky::sneaky:

oh ya sy mau jual lah m11x + speedmind offer rm1000...
Showing results 1 to 25 of 250
 


 
Forum Jump

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.