R/C Tech Forums - Search Results

Go Back  R/C Tech Forums > Search Forums
Reload this Page >

Search Results

 
Search: Posts Made By: sanIPOH
Showing results 1 to 25 of 41
Search took 0.01 seconds.
11-08-2011, 05:07 AM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Aku respect lemantoi sbb dia call tanya apa cite...

Aku respect lemantoi sbb dia call tanya apa cite dan aku bg tau dia mmg no fon aku tp tu bkn aku... Aku pun xheran dgn ko... Engko main menuduh je... Mmg elok dan sesuai nick ko tu....
11-07-2011, 06:48 PM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

ko tak payah le nk kata org cam bapuk, ko sendiri...

ko tak payah le nk kata org cam bapuk, ko sendiri pun macam bapuk macam anjing menyalak bukit...kalau ko tak puas hati dan nak kecoh2 dan tak puas hati kat aku kenapa ko tak call aku.

Aku nk bagi...
11-07-2011, 06:30 PM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

sorry le dua tiga kari ni sibuk lagi pun sambut...

sorry le dua tiga kari ni sibuk lagi pun sambut raya. Msg aku sblm ni bukan melalut tapi cuma sekadar nk cerita dan supaya ko tahu sikit manusia ni ada macam2 perangai..kalau ada org niat atau tak...
11-03-2011, 07:02 AM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Aku dah byk kali format laptop aku sbb aku rasa...

Aku dah byk kali format laptop aku sbb aku rasa msti ada file yg aku download ada trojan atau file yg boleh bg laluan org masuk dlm laptop aku.. Kecanggihan ni lh yg buat aku susah nk terangkan mcm...
11-03-2011, 06:56 AM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Memang aku ada kencing manis dan macam2 insulin...

Memang aku ada kencing manis dan macam2 insulin aku dah guna tpi humulin tu bukan aku dan mmg skrg semua cangih dan sebab cangih tu le aku bercerai dgn bini aku gara2 org hack laptop aku begitu juga...
11-03-2011, 01:49 AM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

U pun bulan MARCH...hemmm kembar gak ke?

U pun bulan MARCH...hemmm kembar gak ke?
11-03-2011, 01:17 AM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Pls ler klu mcm ni smpi bila pun xabih...

Pls ler klu mcm ni smpi bila pun xabih...
11-03-2011, 01:05 AM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Baik ko jelas kan pada mereka sapa ko...

Baik ko jelas kan pada mereka sapa ko sebenarnya...apasai ko tak puas hati dgn aku....knp aku jadi sasaran ko aku pun xfhm le...besar sgt ke salah aku kat ko?
Ko ni sebenarnya sapa dan dari mn? Satu...
11-03-2011, 12:52 AM
Replies: 101
Views: 17,008
Posted By sanIPOH

option part utk MTX5 dah ada ke?

option part utk MTX5 dah ada ke?
11-03-2011, 12:45 AM
Replies: 101
Views: 17,008
Posted By sanIPOH

Terima Kasih:D

Terima Kasih:D
11-03-2011, 12:41 AM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Salam nk tanya cikit... Mie ni yg punya G4 yg byk...

Salam nk tanya cikit... Mie ni yg punya G4 yg byk part d krom tu ke? Kat trek dah beberapa org guna G4.
11-03-2011, 12:13 AM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Aku dulu dah main RC tapi lepas tu stop lama dan...

Aku dulu dah main RC tapi lepas tu stop lama dan byk barang2 RC yg masih ada kat aku jadi bila aku ada balik kat ipoh aku tgk semua dah advance jadi aku rasa barang2 lama dah kena jual dan cari...
11-03-2011, 12:03 AM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Salam bro saya berani mengaku tu number saya tapi...

Salam bro saya berani mengaku tu number saya tapi Humulin tu bukan saya.
Ok itu penjelasan dari saya..terpulang u leh terima atau tidak... yg penting saya dah jawab.
11-02-2011, 11:59 PM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Bukan saya le....nk cakap dan bg tahu cam ne...

Bukan saya le....nk cakap dan bg tahu cam ne lagi....

Xkena pada org lain boleh le...saya yg kena cam ne pulak...
Susah le nk terang kan....
11-02-2011, 11:49 PM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Silap saya gak kot...dulu dok bagi tau merata org...

Silap saya gak kot...dulu dok bagi tau merata org nk jual barang2 RC yg dah berkurun lamanya dan yg disimpan dari tahun 2004 lagi.
Dan ada gak yg dok offer gila2 nk beli dgn harga yg terlalu...
11-02-2011, 11:26 PM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Salam semua ahli2 kelab kereta kawalan jauh ipoh....

Salam semua ahli2 kelab kereta kawalan jauh ipoh.

Disini saya nk bg tahu yg number fon tu mmg number fon saya- Sani Ipoh.
Utk pengetahuan semua dulu saya dah kena org asyik call pasai nk beli...
11-02-2011, 10:55 PM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

nk antar injin kete kecik kat dia le.... xpuas...

nk antar injin kete kecik kat dia le.... xpuas main xde injin yg kira ok nk main...mn tahan dok tgk org lain bashing....
11-02-2011, 10:50 PM
Replies: 101
Views: 17,008
Posted By sanIPOH

bagus gak tips tu...ingat nk sambar satu MTX5...

bagus gak tips tu...ingat nk sambar satu MTX5 ni...spare part macam mana dah ada ke...takut gak maklum le baru nk main pasti terbabas selalu...msti byk part yg lingkup....nk cari part mugen kat mn...
11-02-2011, 10:41 PM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Salam semua..nk tanya M Shah skrg ada kat mn ekkk?

Salam semua..nk tanya M Shah skrg ada kat mn ekkk?
04-27-2011, 05:20 AM
Replies: 37
Views: 2,939
Posted By sanIPOH

Bro starter box ada lagi tak?

Bro starter box ada lagi tak?
03-22-2011, 08:52 PM
Replies: 2
Views: 865
Posted By sanIPOH

Smile Hanya utk LiPo atau NiCad pun boleh guna sama....

Hanya utk LiPo atau NiCad pun boleh guna sama. Best price..PM
03-22-2011, 08:34 PM
Replies: 1,061
Views: 91,329
Posted By sanIPOH

Smile salam, nk tanya lagi..hehe...skrg ni masih ada...

salam, nk tanya lagi..hehe...skrg ni masih ada lagi ke geng2 David Wong yg dulu masih main RC....
03-22-2011, 06:37 AM
Replies: 11
Views: 7,113
Posted By sanIPOH

Smile Hi Bro, sorry, please sms or PM me Auntie number,...

Hi Bro, sorry, please sms or PM me Auntie number, my number 017-581 8198-sani
03-22-2011, 06:35 AM
Replies: 11
Views: 7,113
Posted By sanIPOH

Smile Hi Bro, May know Auntie number at ampang because...

Hi Bro, May know Auntie number at ampang because I'm from IPOH.
03-22-2011, 05:27 AM
Replies: 3
Views: 838
Posted By sanIPOH

Smile hello bro, brg2 mcm dlm pic tu aje ke atau ada...

hello bro, brg2 mcm dlm pic tu aje ke atau ada accessories lain lagi?
Showing results 1 to 25 of 41
 


 
Forum Jump

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.