R/C Tech Forums - Search Results

Go Back  R/C Tech Forums > Search Forums
Reload this Page >

Search Results

 
Search: Posts Made By: faizzz_26
Showing results 1 to 25 of 82
Search took 0.04 seconds.
05-06-2011, 02:14 AM
Replies: 82
Views: 5,224
Posted By faizzz_26

Bro brg pos ke kb tu dah sampai.... Thanks...

Bro brg pos ke kb tu dah sampai....

Thanks bro...
01-19-2011, 01:32 PM
Replies: 4
Views: 613
Posted By faizzz_26

Lai Lai Lai Lai Bump.... Kasi call for deal

Lai Lai Lai Lai
Bump.... Kasi call for deal
01-18-2011, 06:11 AM
Replies: 4
Views: 613
Posted By faizzz_26

Sori lupa letak harga, Harga dah di letak ...

Sori lupa letak harga,

Harga dah di letak
Chassis ni standard tc5r
C.S telah pun di jual...

Apa2 Hal cal kasi bincang harga
01-16-2011, 06:33 PM
Replies: 4
Views: 613
Posted By faizzz_26

Chasis tc5r for sale

Aku de nk jual chassis tc5r
Brg ok lg, Aku hanya main drift
Spool, 1 way dan satu dift,
Chasis tu biasa arr Ada calar sikit kat bwh
Brg ok lg, brg yg hendak di jual hanya kit sahaja
Location...
12-18-2010, 01:49 PM
Replies: 1
Views: 685
Posted By faizzz_26

brg ep for sale...

hiii alll aku de sikit brg for sale..

item no 1

esc lrp sxx tc spec ver1
brg hanya pakai 1 bulan
pakai utk drift sahaja
temp esc x pernah melebihi 60c
memang di jaga rapi
aku nk jual...
12-18-2010, 01:47 PM
Replies: 17
Views: 2,870
Posted By faizzz_26

bump......22...

bump......22...
08-19-2010, 11:35 AM
Replies: 36
Views: 5,744
Posted By faizzz_26

pm me best prizes utk lrp sxx tc spec + lrp...

pm me best prizes utk
lrp sxx tc spec + lrp x12 7.5t motor
with postage to KL
08-17-2010, 01:34 PM
Replies: 8
Views: 1,071
Posted By faizzz_26

huhuhuhuhu beli wat spare je... lg pun aku...

huhuhuhuhu beli wat spare je...
lg pun aku peminat setia lrp hhehehhe
08-17-2010, 01:31 PM
Replies: 16
Views: 1,432
Posted By faizzz_26

aku ada motor LRP X12 6.5t motor saje kotak...

aku ada motor LRP X12 6.5t
motor saje kotak hilang
aku hnya pakai utk drift
baru pakai 3 week
memang baru lg
location KL
rm200nett
kalau berminat cal 0139390026
08-16-2010, 06:10 PM
Replies: 8
Views: 1,071
Posted By faizzz_26

bro P.M me berapa last prizes ni rm100 x dpt...

bro P.M me berapa last prizes ni
rm100 x dpt ke??huhuuhu
08-14-2010, 07:40 AM
Replies: 15
Views: 1,125
Posted By faizzz_26

masaalahnye bro yg aku dan proracer kena ni...

masaalahnye bro yg aku dan proracer kena ni semuanye C.O.D
bukan pos...
selamber je kena tipu...
klau pos x tahu la aku...
08-13-2010, 06:24 PM
Replies: 15
Views: 1,125
Posted By faizzz_26

yg aku kena bukan mamat ni bro... tp ayat bawah...

yg aku kena bukan mamat ni bro...
tp ayat bawah sekali tu sebijik sama

ITEM SOLD IS NOT REFUNDABLE..
ITEM HAS BEEN TESTED FULLY FUNCTIONAL BEFORE SELLING..

ayat die mcm ni gak la,
dlm forum...
08-13-2010, 04:04 PM
Replies: 6
Views: 3,416
Posted By faizzz_26

bro lrp spx saje x jual ke??

bro lrp spx saje x jual ke??
08-13-2010, 12:43 PM
Replies: 15
Views: 1,125
Posted By faizzz_26

sabar bro nk wat mcm mana, aku pun terkena dgn...

sabar bro nk wat mcm mana,
aku pun terkena dgn ada 1 mamat jual lrp sphere tc spec tu...
balik sampai umah pasang xhidup..
aku call kata kena bind la apa la...
padahal kat umah aku ni dah 3 bijik...
07-31-2010, 04:40 AM
Replies: 14
Views: 1,185
Posted By faizzz_26

bumppp... need money...:cry:

bumppp...

need money...:cry:
07-29-2010, 06:07 AM
Replies: 4
Views: 954
Posted By faizzz_26

ambik semua la senang... ekzos sold..

ambik semua la senang...

ekzos sold..
07-28-2010, 09:27 AM
Replies: 4
Views: 954
Posted By faizzz_26

call dan sms...

call dan sms...
07-28-2010, 09:26 AM
Replies: 4
Views: 954
Posted By faizzz_26

tayar,rim drift dan ekzos novarossi

Item Description:tayar dan rim drift(tayar tu aku x tahu cap apa,tp rasanye lebih kurang SQUARE HARD
Used or New : used
Condition & Age if Used : -
Price : RM60 ambik semua dlm pic tu
Negotiable...
07-24-2010, 11:07 AM
Replies: 1,600
Important: Rc Equipment Wanted
Views: 159,002
Posted By faizzz_26

saya mencari receiver utk 4pk.. nk yg 2nd...

saya mencari receiver utk 4pk..
nk yg 2nd sahaja sebab bajet kureng...
R604FS atau R603FS...
kalau boleh area KL dan selanggor boleh cod...

cal atau sms - 0139390026
07-23-2010, 01:37 AM
Replies: 38
Views: 4,292
Posted By faizzz_26

bro pm me best frizes for lrp sxx tc spec

bro pm me best frizes for lrp sxx tc spec
07-18-2010, 07:21 AM
Replies: 10
Views: 1,283
Posted By faizzz_26

sori bro tumpang tanya... ni esc lrp model mana...

sori bro tumpang tanya...
ni esc lrp model mana ek???
x silap aku kalau tc spec nye sensored wire die kat belakang...
ni kat dpn model mana ek??
sori kalau silap....
07-18-2010, 07:05 AM
Replies: 14
Views: 1,185
Posted By faizzz_26

bump.........

bump.........
07-09-2010, 11:55 PM
Replies: 0
Views: 409
Posted By faizzz_26

reciever futaba R6O4FS item sold

Item Description:reciever futaba R604FS 2.4g utk 4PK dan 3PK
Used or New :used 9/10
Condition & Age if Used :4 month
Price : sold
Negotiable : Yess
Reason : ada lebih...
Location :KL samapai...
07-09-2010, 11:42 PM
Replies: 14
Views: 1,185
Posted By faizzz_26

kereta ni belting brooo.... kasi cal je...

kereta ni belting brooo....

kasi cal je harga tu letak sahaja...
kalau berminat call offer me...
07-09-2010, 06:33 AM
Replies: 14
Views: 1,185
Posted By faizzz_26

boleh beli asing kasi col je...

boleh beli asing kasi col je...
Showing results 1 to 25 of 82
 


 
Forum Jump

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.