Go Back  R/C Tech Forums > Search Forums
Reload this Page >

Search Results

Search: Posts Made By: mulepic
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
05-21-2012, 06:10 PM
Replies: 827
Views: 156,809
Posted By mulepic

Turn you lvc down to a 'custom' value of 6.1. ...

Turn you lvc down to a 'custom' value of 6.1. This is what I (and others) have done to over come the 'crawl' mode it seems to enter randomly for a couple seconds.
05-19-2012, 07:51 AM
Replies: 827
Views: 156,809
Posted By mulepic

I believe they are red and black.

I believe they are red and black.
05-18-2012, 04:24 AM
Replies: 827
Views: 156,809
Posted By mulepic

Coming up as corrupt as well on my machine.

Coming up as corrupt as well on my machine.
03-12-2012, 05:58 PM
Replies: 827
Views: 156,809
Posted By mulepic

Can you post a link to the 150a esc you have? If...

Can you post a link to the 150a esc you have? If it's the one I have, it doesn't work very well on 2s.
01-20-2012, 04:04 AM
Replies: 827
Views: 156,809
Posted By mulepic

My 1/8 xerun does the same thing. It just not...

My 1/8 xerun does the same thing. It just not meant to work w/ 2s, I guess. Now that I think of it, I haven't tried to update it's software yet though. Maybe I'll try that and let you know.
11-15-2011, 05:33 AM
Replies: 827
Views: 156,809
Posted By mulepic

Just short one of the connections, that's what I...

Just short one of the connections, that's what I do so I can run 1 or 2 packs easily. When the kids use it they get 1 pack, when I run it I use 2.

To short the connection use one female deans...
11-14-2011, 01:54 PM
Replies: 827
Views: 156,809
Posted By mulepic

I'll just give my experience. I have the XERun...

I'll just give my experience. I have the XERun 60A, 120A, and 150A ESC's. I also have 2 RX8's. I just got my RX8's back b/c they needed to be upgraded from the old 4 hole case to the new 3 hole...
09-22-2011, 08:04 PM
Replies: 827
Views: 156,809
Posted By mulepic

When I first received my 150a xerun it would not...

When I first received my 150a xerun it would not work on 2s very well, the steering would cut out and the car was undriveable. I figured it was bec related. Then I hooked it up to 4s and it worked...
Showing results 1 to 8 of 8


 
Forum Jump

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service