Go Back  R/C Tech Forums > Search Forums
Reload this Page >

Search Results

Search: Posts Made By: aqie94
Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.01 seconds.
09-26-2014, 08:59 PM
Replies: 369
Views: 20,511
Posted By aqie94

tu la pasal......port takda....kat taman DR tu...

tu la pasal......port takda....kat taman DR tu tak ok ker main?
09-24-2014, 01:50 AM
Replies: 2
Views: 755
Posted By aqie94

rege?

rege?
09-24-2014, 01:44 AM
Replies: 369
Views: 20,511
Posted By aqie94

senyap dah geng Ipoh nie.... kalo touring...

senyap dah geng Ipoh nie....
kalo touring dengar kata kat blakang Tesco bercham...
kalo buggy kat zombie kg pisang bt gajah
09-24-2014, 01:32 AM
Replies: 5
Views: 1,467
Posted By aqie94

what brand?

what brand?
09-24-2014, 01:16 AM
04-14-2011, 01:53 AM
Replies: 1,292
Views: 72,748
Posted By aqie94

ader ker dr ipoh dtg main???

ader ker dr ipoh dtg main???
04-13-2011, 09:08 PM
Replies: 1,061
Views: 91,087
Posted By aqie94

ooo iyer ker? sy jrng p tkk tu...... smlm pun...

ooo iyer ker?
sy jrng p tkk tu......
smlm pun sebb mak saya suh p sana tu yg p sana
04-13-2011, 08:48 PM
Replies: 1,061
Views: 91,087
Posted By aqie94

salam.....lama tak post kat sini hehehehe..... ...

salam.....lama tak post kat sini hehehehe.....
smlm ader p kedai satay endut kt tmn knk2.....
rupanya bukn dia niaga stu...
04-08-2011, 01:41 AM
Replies: 19
Views: 1,635
Posted By aqie94

GP jer semua...ok leh pergi tgk nie.....

GP jer semua...ok leh pergi tgk nie.....
04-06-2011, 09:55 PM
Replies: 3,588
Views: 244,124
Posted By aqie94

at ipoh ader ker orng main bugie nie? kat mana

at ipoh ader ker orng main bugie nie?
kat mana
04-05-2011, 08:15 PM
Replies: 1,061
Views: 91,087
Posted By aqie94

salam to geng2 ipoh, nak tanya tau ker kat ipoh...

salam to geng2 ipoh,
nak tanya tau ker kat ipoh nie kat mana ader orng main Monster truck?
ingt nak p tgk2 ler
04-05-2011, 07:30 PM
Replies: 1,481
Views: 70,783
Posted By aqie94

sejak bila bro main rc balik nie:batman:

sejak bila bro main rc balik nie:batman:
03-24-2011, 08:20 PM
Replies: 1,061
Views: 91,087
Posted By aqie94

tokey kedai tu pun slalu main drif ngan dak2 yg...

tokey kedai tu pun slalu main drif ngan dak2 yg main drif kat railway....
03-22-2011, 10:24 PM
Replies: 1,061
Views: 91,087
Posted By aqie94

salam... nak tanya you all yg main touring tu...

salam...
nak tanya you all yg main touring tu set up trek guna aper?
coz kami main guna paip jer tapi lama2 hancur gak trek tu kena langgar...
so sy nak tau la u all pakai aper....
03-21-2011, 03:10 AM
Replies: 1,061
Views: 91,087
Posted By aqie94

salam buat semua....... saya masih baru lagi...

salam buat semua.......
saya masih baru lagi dlm dunia rc nie.....tp saya hanya ada kumpulkan yg main rc Drif?boleh ker kita bergabung?
03-21-2011, 02:08 AM
Replies: 1,600
Important: Rc Equipment Wanted
Views: 158,596
Posted By aqie94

hpi sprint2 one way

siapa ader?
pm sy..
or call or sms at 013-4155207
12-25-2008, 09:09 PM
Replies: 24
Views: 2,333
Posted By aqie94

drif? syarat2? tempat?

drif?
syarat2?
tempat?
Showing results 1 to 17 of 17


 
Forum Jump

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.