R/C Tech Forums - Search Results

Go Back  R/C Tech Forums > Search Forums
Reload this Page >

Search Results

Search: Posts Made By: -N9-
Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.01 seconds.
12-28-2013, 09:21 AM
Replies: 17
Views: 3,085
Posted By -N9-

wat the price for 6.5t motor? tQ

wat the price for 6.5t motor?

tQ
12-28-2013, 09:11 AM
Replies: 2
Views: 737
Posted By -N9-

berapakah tawar menawar yang digalakkanye aduhai...

berapakah tawar menawar yang digalakkanye aduhai nye pun adui...
07-09-2012, 10:30 PM
Replies: 52
Views: 3,688
Posted By -N9-

good luck driverssssss.... AZA FUHREN,,...

good luck driverssssss....


AZA FUHREN,, 15hb XRC ade event,, ko masuk la tu,, kahkakhak!.
06-05-2012, 10:15 AM
Replies: 122
Views: 7,591
Posted By -N9-

puasaaa~~~~~ gulP~~!

puasaaa~~~~~ gulP~~!
05-29-2012, 06:59 AM
Replies: 122
Views: 7,591
Posted By -N9-

track good, truck good, makan good, hand saja tak...

track good, truck good, makan good, hand saja tak good,, anyway alot of fun la itu race,, kalah pon muka ada senyummmm..~~~ hati ada sijukk~~~
05-25-2012, 11:10 AM
Replies: 122
Views: 7,591
Posted By -N9-

wah gigil n berdebar debar tengok smpai 14...

wah gigil n berdebar debar tengok smpai 14 orang...
05-24-2012, 03:43 AM
Replies: 122
Views: 7,591
Posted By -N9-

pakai helmet,, safety first!...

pakai helmet,, safety first!...
05-24-2012, 03:15 AM
Replies: 122
Views: 7,591
Posted By -N9-

kahkah aritu halau aku masuk sc,,, kali ni aku...

kahkah aritu halau aku masuk sc,,, kali ni aku nak pakai baju hitam jugak,, pffrttT~:D
05-23-2012, 03:10 AM
Replies: 122
Views: 7,591
Posted By -N9-

SCT lagi satu kawan saya 50/50 mau join,, shaft...

SCT lagi satu kawan saya 50/50 mau join,, shaft patah tunggu brg smpai,, kalau jadi tambah lagi sorang la puiyo
05-21-2012, 05:21 AM
Replies: 222
Views: 26,661
Posted By -N9-

elo,, nak anyo sket boleh tak,, yokomo RF COncept...

elo,, nak anyo sket boleh tak,, yokomo RF COncept leh tak masuk ketgori mini m chassis tu yo ?.. timo kaseh,
05-20-2012, 03:10 AM
Replies: 122
Views: 7,591
Posted By -N9-

1/10 EP Touring 4wd 17.5T Brushless Name / Car...

1/10 EP Touring 4wd 17.5T Brushless
Name / Car / Frequency / PT
1.mike_lim / x ray 12 / 2.4g /no pt
2.wong kok wai / xray'12 / 2.4 / pt******
3.dino / top / 2.4 / no pt
4.kamal / trf417 / 2.4 /...
03-01-2011, 10:12 PM
Replies: 3
Views: 1,766
Posted By -N9-

this set fit with other type ?.. E4JS ?

this set fit with other type ?.. E4JS ?
03-01-2011, 10:09 PM
Replies: 5
Views: 1,326
Posted By -N9-

pm me the Leopard. thank you

pm me the Leopard. thank you
12-20-2010, 12:48 AM
Replies: 290
Views: 41,173
Posted By -N9-

how much for the sakura S zero ?.. what the...

how much for the sakura S zero ?.. what the different about sakura zero n S zero ?


thanks :D
12-20-2010, 12:20 AM
Replies: 1,600
Important: Rc Equipment Wanted
Views: 158,970
Posted By -N9-

Team AE NTC3

Salam Sejahtera

saya sedang mencari sebuah Chassis Team AE NTC3, Chassis sahaja, tank,pipe,engine suma takmau, only Chassis.. :nod:


Terima Kasih
12-20-2010, 12:17 AM
Replies: 74
Views: 5,994
Posted By -N9-

kenapa xboleh pakai ?.. sebab tak cukup...

kenapa xboleh pakai ?.. sebab tak cukup ketinggian ke ?
12-20-2010, 12:16 AM
Replies: 20
Views: 3,184
Posted By -N9-

hi.. PM best harga untuk Thunder...

hi..

PM best harga untuk Thunder Beast(Chassis saja ) dan TRF416(Chassis saja).


terima kasih.
Showing results 1 to 17 of 17


 
Forum Jump

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.