Go Back  R/C Tech Forums > Search Forums
Reload this Page >

Search Results

 
Search: Posts Made By: MAVICXXX
Showing results 1 to 25 of 500
Search took 2.05 seconds.
06-14-2010, 10:11 PM
Replies: 153
Views: 9,707
Posted By MAVICXXX

Adakalanya tindakan drastik seperti ini terpaksa...

Adakalanya tindakan drastik seperti ini terpaksa diambil walaupun pahit dan RCAC memang berasa kurang senang untuk mengambil tindakan ini.

Pada 25 Mei saya telah memohon maaf secara teks ringkas...
06-14-2010, 09:12 PM
Replies: 153
Views: 9,707
Posted By MAVICXXX

Walaubagaimana terdapat masalah besar di mana...

Walaubagaimana terdapat masalah besar di mana RACE MNC telah dianggap sebagai "SECONDARY" sebelum hari pertandingan (secara tidak langsung RCAC dan MNC telah dipinggir) dan atas dasar prinsip kami...
06-14-2010, 08:29 PM
Replies: 153
Views: 9,707
Posted By MAVICXXX

make it 2.. you are not on my list and don't...

make it 2..

you are not on my list and don't volunteer.
06-14-2010, 08:27 PM
Replies: 153
Views: 9,707
Posted By MAVICXXX

FAKTA 4 - Pihak Bad Dungun telah berhubung dengan...

FAKTA 4 - Pihak Bad Dungun telah berhubung dengan pihak RCAC untuk segala persediaan yang dibuat untuk race ini.

Benar kerana itu juga adalah perbuatan beliau kepada individu atau pihak yang...
06-14-2010, 08:10 PM
Replies: 153
Views: 9,707
Posted By MAVICXXX

excuse me... you better laydown and read it...

excuse me...

you better laydown and read it properly young boy.

its about dignity and integrity.

jangan naikkan isu bangsa kalau kau sendiri tak tahu menilai isi kandung fakta dan...
06-14-2010, 08:04 PM
Replies: 153
Views: 9,707
Posted By MAVICXXX

FAKTA 3 - Surat rasmi penganjuran race mnc di...

FAKTA 3 - Surat rasmi penganjuran race mnc di dungun telah di keluarkan kepada pihak BAD Dungun dan RCAC telah mengiktiraf Piala YDP untuk di Pertandingkan sempena MNC di Dungun. Segala hasil...
06-14-2010, 07:08 PM
Replies: 153
Views: 9,707
Posted By MAVICXXX

FAKTA 2 - Perbincangan pertama dengan En. Bad,...

FAKTA 2 - Perbincangan pertama dengan En. Bad, En. Baha dan saya sendiri, turut serta En Azri Amri dan En Azmi PJ telah diadakan di Kota Bharu untuk menentukan tarikh pertandingan dungun dan...
06-14-2010, 06:44 PM
Replies: 153
Views: 9,707
Posted By MAVICXXX

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia. ...

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Daripada kenyataan umum yang telah dibuat oleh wakil RCAC beserta fakta; saya ingin membuka isi kandungan berikut:

FAKTA 1 - Penganjuran race MNC di...
06-08-2010, 06:31 PM
Replies: 153
Views: 9,707
Posted By MAVICXXX

En Azmi terima kasih diatas keperihatinan...

En Azmi

terima kasih diatas keperihatinan anda, tetapi isu ini bukan sahaja melibatkan maruah saya tetapi juga rakan-rakan di Dungun yang telah diperlekehkan dan dipandang rendah kemampuan mereka....
06-07-2010, 08:16 AM
Replies: 153
Views: 9,707
Posted By MAVICXXX

Ini memang hanya satu teguran dan bukannya soalan...

Ini memang hanya satu teguran dan bukannya soalan dan meminta penjelasan. saya telah pun secara peribadi membuat permohonan maaf kpd Presiden RCAC sekiranya terdapat apa-apa kesilapan peribadi saya...
06-07-2010, 06:53 AM
Replies: 153
Views: 9,707
Posted By MAVICXXX

en TB dah lama saya tk join rctech ni.saya...

en TB

dah lama saya tk join rctech ni.saya tak pm kicapmasin sbb saya nak berbual dgn dia supaya dia dpt info yg dia nak dari korang betelagah kat dlm forum ni.memandangkan awak pun perihatin,...
03-26-2009, 05:48 PM
Replies: 236
Views: 9,984
Posted By MAVICXXX

tu le pasal..aku nk tgk driver&kete ni..;)

tu le pasal..aku nk tgk driver&kete ni..;)
03-26-2009, 05:37 PM
Replies: 136
Views: 10,990
Posted By MAVICXXX

oo..selat siam dia dah kawtim tau..takat tebrau...

oo..selat siam dia dah kawtim tau..takat tebrau tu dia ratah tembakau ja..:blush:
03-25-2009, 05:18 PM
Replies: 136
Views: 10,990
Posted By MAVICXXX

Ish..statement berbau nih..:blush:hang byangkn...

Ish..statement berbau nih..:blush:hang byangkn bila dia lpas png,cha perak pulak!:D
03-23-2009, 09:54 PM
Replies: 236
Views: 9,984
Posted By MAVICXXX

Overall persembahan ok..tapi byk flat la...

Overall persembahan ok..tapi byk flat la dik..pitching pun tah mana kelaut..:blush:
Harap harap awak kekal la smpai race perlis nanti,work more on bestlap,jiwa lebih skit kat hits tu,expression kena...
03-21-2009, 09:05 AM
Replies: 236
Views: 9,984
Posted By MAVICXXX

simple..monday team xray got hot bulletin..;) ...

simple..monday team xray got hot bulletin..;)

Congrates to all winners and organizer.:tire:
03-19-2009, 09:34 PM
Replies: 215
Views: 8,938
Posted By MAVICXXX

ni tgh layan baik punya mata tejebek..:sneaky::D

ni tgh layan baik punya mata tejebek..:sneaky::D
03-19-2009, 09:28 PM
Replies: 215
Views: 8,938
Posted By MAVICXXX

1/18?:confused::blush:

1/18?:confused::blush:
03-19-2009, 09:10 PM
Replies: 4,038
Views: 154,934
Posted By MAVICXXX

sampai melorot ke bawah..low CG tul brader...

sampai melorot ke bawah..low CG tul brader ni..:blush::blush:
mcm tekan tubi perut pun ye gak tu..:eek::confused:tapi atas khoshen la plak..:D:blush:
03-19-2009, 09:01 PM
Replies: 4,038
Views: 154,934
Posted By MAVICXXX

mYstarz RC...bersama sifu..;):sneaky:

mYstarz RC...bersama sifu..;):sneaky:
03-19-2009, 08:58 PM
Replies: 86
Views: 3,840
Posted By MAVICXXX

Online Registration Name, Freq, PT No, Car,...

Online Registration

Name, Freq, PT No, Car, Engine, Nationality

1/10 Novice

1. Man Ozawa / DSSS / NT1 / IDM - Perak
2. Lemantoi / DSSS / MTX4/NT1, / Reddot - Perak
3. Amirul / ??? / Kyosho...
03-19-2009, 08:53 PM
Replies: 236
Views: 9,984
Posted By MAVICXXX

awat tak handicap ja 5mnt..:blush::blush: ...

awat tak handicap ja 5mnt..:blush::blush:



champion?:confused::cry::cry::cry:tu bkn nama kdai moto kat prai?>:blush::blush:
03-19-2009, 08:50 PM
Replies: 236
Views: 9,984
Posted By MAVICXXX

:confused::blush::blush::D

:confused::blush::blush::D
03-19-2009, 08:26 PM
Replies: 4,038
Views: 154,934
Posted By MAVICXXX

kursus team building..:blush:elaun kena...

kursus team building..:blush:elaun kena potong..:cry::cry::cry::D
03-19-2009, 04:58 AM
Replies: 236
Views: 9,984
Posted By MAVICXXX

I am sorryyy....:( Goodluck to all,nextime ok;)

I am sorryyy....:(
Goodluck to all,nextime ok;)
Showing results 1 to 25 of 500
 


 
Forum Jump

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service