HELP ASAP

Old 03-16-2012, 09:16 AM
  #1  
Tech Initiate
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 46
Trader Rating: 2 (100%+)
Default HELP ASAP

just finished yesterday mounting the tekin pro4 4600, tekin rx8 esc, Hitec HS7955TG and airtronics 92744. n losi scte.
Now the wheels turns but the servo still making a big noise, so i connected the plug from the esc to B/D at the receiver and the servo to ST is that correct?
Also, just set up the VC at the speed controller, do I have to setup all the options at the speed controller?
thanks
speeed is offline  
Old 03-16-2012, 09:23 AM
  #2  
Tech Elite
iTrader: (71)
 
klaymon's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Columbus, OH
Posts: 2,330
Trader Rating: 71 (100%+)
Default

On that receiver, I think the port is labeled "THR" or "TH" for throttle. Plug the ESC in to that port. Servo goes into the "STR" or "ST" port.
klaymon is offline  
Old 03-16-2012, 09:29 AM
  #3  
Tech Initiate
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 46
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Thanks, now i'm fighting with the esc....
speeed is offline  
Old 03-19-2012, 12:36 PM
  #4  
Tech Elite
iTrader: (71)
 
klaymon's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Columbus, OH
Posts: 2,330
Trader Rating: 71 (100%+)
Default

Fighting what? Elaborate.
klaymon is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.