Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Rookie Zone
Setup Station Newbie >

Setup Station Newbie

Setup Station Newbie

Reply

Old 02-15-2011, 08:40 AM
  #1  
Tech Master
Thread Starter
 
Longhair's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,701
Default Setup Station Newbie

I have come to the conclusion that I am going to need a setup station for the different types of RCs that I have. While looking at some different ones, I saw that there are on-road, off-road along with different scales.

This would be very expensive since what I need is something that will be able work with the following:
  • 1/8 HPI Savage
  • 1/10 Tamiya TB-02 Drift Spec
  • 1/10 Tamiya TT-01E
  • 1/10 Tamiya DB-01 Buggy
  • 1/12 Tamiya TamTech GTO
  • 1/18 AE RC18T

I don't race but I don't want to rule that out since I may want to take that up one day.
Longhair is offline  
Reply With Quote
Old 02-20-2011, 03:00 AM
  #2  
Tech Rookie
 
FULLYSICKRACING's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Orange nsw Australia
Posts: 18
Default

First of all you can rule out your hpi savage. ( i had one). They dont realy need to be set up at all.
Secondly unless you have put hop up parts on your tb-02 and tt-01, you cant adjust anything on them as they're aimed at the novice.
Unfortunately they dont make set up stations for micro scales like your rc18t, and your tam tech gto, but i'm pretty sure you can get set up stations for 1/10 buggies.

I hope this has helped you.
FULLYSICKRACING is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service