Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Rookie Zone
Ezrun 60a esc 8.5 problem!! >

Ezrun 60a esc 8.5 problem!!

Ezrun 60a esc 8.5 problem!!

Old 07-21-2010, 10:42 AM
  #1  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (11)
 
spetty's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 93
Trader Rating: 11 (100%+)
Default Ezrun 60a esc 8.5 problem!!

Just hooked the ezrun 60a esc 4000kv motor combo to my T4!! I have it programmed for forward only with brake. When I hit the throttle to go forward it goes in reverse. I tried to reverse the throttle trim on my radio and same thing happens I pull throttle to go forward nothing push it forward and it goes in reverse. Hoping someone can help!!! Thx
spetty is offline  
Old 07-21-2010, 10:47 AM
  #2  
Tech Lord
iTrader: (21)
 
Join Date: Jul 2008
Location: Houston, TX
Posts: 11,530
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

Swap any 2 of the motor wires and it'll go forward.

Put the TH trim back where is was.
Duster_360 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.