kyosho RRR

Reply

Old 04-03-2006, 09:29 AM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 8
Default kyosho RRR

he pretty new 2 this I just got a kyosho and looking for a good strong and fast motor to race what are your thoughts about the mega and any other help would be great
jamin james is offline  
Reply With Quote
Old 04-03-2006, 01:03 PM
  #2  
Tech Master
iTrader: (2)
 
impalabob64's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: florida
Posts: 1,464
Trader Rating: 2 (100%+)
Default mega zx12

very fast motor,get the motor pipe combo thats what i run i my rrr ,make sure u follow the breakin instructions.
impalabob64 is offline  
Reply With Quote
Old 04-03-2006, 03:22 PM
  #3  
Super Moderator
iTrader: (189)
 
Marcos.J's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 27,938
Trader Rating: 189 (100%+)
Default

Originally Posted by impalabob64
very fast motor,get the motor pipe combo thats what i run i my rrr ,make sure u follow the breakin instructions.
whats up bobby!!!!
Marcos.J is offline  
Reply With Quote
Old 04-04-2006, 12:20 PM
  #4  
Tech Rookie
 
GearHead16's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 18
Default

Ive got a o.s. tz 5 port turbo with an rd logics turbo 3 pipe and its really fast and has alota pick up And its real easy to tune and it lasts a long time.
GearHead16 is offline  
Reply With Quote
Old 04-04-2006, 04:50 PM
  #5  
Tech Master
iTrader: (1)
 
fritzD's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Cebu City, Philippines
Posts: 1,136
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by GearHead16
Ive got a o.s. tz 5 port turbo with an rd logics turbo 3 pipe and its really fast and has alota pick up And its real easy to tune and it lasts a long time.
very very true!!! and it would be more convenient to you since you are new. If you get one those Italian engines, you need somebody to help you you tune it.
fritzD is offline  
Reply With Quote
Old 04-04-2006, 08:28 PM
  #6  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 8
Default

Originally Posted by fritzD
very very true!!! and it would be more convenient to you since you are new. If you get one those Italian engines, you need somebody to help you you tune it.
hey do you think that the os 5 port is better then the 3 port
jamin james is offline  
Reply With Quote
Old 04-05-2006, 03:36 AM
  #7  
Tech Apprentice
 
Join Date: Sep 2005
Location: Melbourne, Victoria
Posts: 77
Default

I use the 3 port on mine, but im having trouble finding a suitable air filter. The cardbs are huge, and all melbourne hobby stores aren't that accustomed to racers, the sort of try to sell u a .12 size 1 and say it will fit...

I have used a 5 port, definately faster!
theBUZZ is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service