Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > RC Flight
Can we "Spektrum" a DJI Mavic Pro?? >

Can we "Spektrum" a DJI Mavic Pro??

Can we "Spektrum" a DJI Mavic Pro??

Reply

Old 11-03-2016, 09:33 AM
  #1  
Tech Elite
Thread Starter
 
targetingxmod's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Europe - Portugual
Posts: 2,318
Default Can we "Spektrum" a DJI Mavic Pro??

Well for me all DJI drones are gay and silly for retarded people...

But i love this one...
+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


Can we "Spektrum" it, and ditch the silly remote?

I am not interested in FPV...just flights... but like this Mavic Pro!!
targetingxmod is offline  
Reply With Quote
Old 11-08-2016, 06:03 PM
  #2  
Tech Addict
iTrader: (58)
 
nmdesertracer's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: New Mexico=BFE
Posts: 731
Trader Rating: 58 (100%+)
Default

That would be cool!
nmdesertracer is offline  
Reply With Quote
Old 11-29-2016, 01:23 AM
  #3  
Moderator
iTrader: (132)
 
badaml's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Mountain Home,TX
Posts: 2,684
Trader Rating: 132 (100%+)
Default

That silly remote is capable of 4+ mile range, plus a HD video feed. Why would you want to downgrade?
badaml is offline  
Reply With Quote
Old 12-12-2016, 03:57 PM
  #4  
Tech Elite
iTrader: (349)
 
flat6's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,892
Trader Rating: 349 (100%+)
Default

Originally Posted by badaml View Post
That silly remote is capable of 4+ mile range, plus a HD video feed. Why would you want to downgrade?
Exactly...
flat6 is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service