Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > RC Boating
Boat running issue >

Boat running issue

Boat running issue

Old 10-09-2021, 11:47 AM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2021
Posts: 1
Default Boat running issue

I have a small speed boat, HJ8C8, one time I can run it and use both batteries with no problem and then the next time, after charging the batteries, I try to run it and it stops after about 15 seconds, I believe the steering still works, but no throttle. If I wait about 15 seconds, it will run again for about 15 seconds and then stops again. The cycle will repeat. Anyone have any ideas for me to try?
Painterman63 is offline  
Old 10-10-2021, 01:30 PM
  #2  
Tech Elite
 
the rc guy's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: Detroit
Posts: 3,430
Default

sound like high amperage protection is kicking in.. is prop damaged?. or drive line bent?.id discharge a battery a little and see..only other thing is to spend another 50 for a nib 1

Last edited by the rc guy; 10-11-2021 at 12:02 PM.
the rc guy is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.