Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics
DSB-R+ R10 Stock Connection Problem >

DSB-R+ R10 Stock Connection Problem

DSB-R+ R10 Stock Connection Problem

Reply

Old 05-17-2017, 03:11 PM
  #1  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (15)
 
thirtydaZe's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Omaha
Posts: 466
Trader Rating: 15 (100%+)
Default DSB-R+ R10 Stock Connection Problem

Im having an issue connecting my program box to my ESC. I Hve my programmer updated to version 2.07 as of today, however the problem started last night when i was on version 2.06.

What happens when i plug it in, is it displays the version, but never establishes a connection.

Now, when i plug this in to my r8.1 pro, there is no issue, it works fine.

I have previously programmed the r10 with this box, so it seems to have quit for essentially no reason.

Anyone have a work around for me?
thirtydaZe is offline  
Reply With Quote
Old 05-17-2017, 09:10 PM
  #2  
Tech Adept
iTrader: (10)
 
Join Date: Dec 2016
Location: Las Vegas
Posts: 118
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

Are you using a Orion motor? If not, you must unplug the sensor cable to the motor.
dinosback is offline  
Reply With Quote
Old 05-18-2017, 01:42 PM
  #3  
Tech Regular
iTrader: (18)
 
BadPanda818's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Camp Pendelton
Posts: 349
Trader Rating: 18 (100%+)
Default

Originally Posted by dinosback View Post
Are you using a Orion motor? If not, you must unplug the sensor cable to the motor.
+1 I just disconnect the sensor cable from the motor and plug it in the box with no issues. There are some motors out there that will work without having to remove the sensor cable.
BadPanda818 is offline  
Reply With Quote
Old 05-18-2017, 02:45 PM
  #4  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (15)
 
thirtydaZe's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Omaha
Posts: 466
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

Thank You!

That was the work around, i had no idea. I was previously running an Orion motor so it was never an issue.

Appreciate the help!
thirtydaZe is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service