Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics
Speed Passion esc and motor >

Speed Passion esc and motor

Speed Passion esc and motor

Old 07-19-2016, 02:07 PM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4
Angry Speed Passion esc and motor

I am running a speed passion Reventon R esc with a speed passion competition 3.0s 3500kv motor using a Spektum DX2E and spektrum SR3-10 reciever when in running mode with forward/brake no reverse. I get no power to the motor if i switch to same with reverse I get reverse but no forward. Is the esc shot or can it be something else.
crpowell67 is offline  
Old 07-19-2016, 03:05 PM
  #2  
Tech Champion
iTrader: (21)
 
MarkA's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Corvallis, OR
Posts: 9,161
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

Try flipping the servo reverse on the throttle side on your TX and then re-calibrating the ESC to the radio.
MarkA is offline  
Old 07-19-2016, 04:28 PM
  #3  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4
Default

That seemed to work I have forward direction no reverse but I think I have it set that way in programming
crpowell67 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2022 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.