Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics
Mamba Monster X release >

Mamba Monster X release

Mamba Monster X release

Reply

Old 02-03-2019, 06:12 AM
  #181  
Tech Adept
iTrader: (23)
 
Join Date: Aug 2008
Location: Boise, ID
Posts: 241
Trader Rating: 23 (100%+)
Default

Having trouble running motor test for torque control with b link. Just can not get it to catch.

I send the new new settings that say test will run on next start up. Restart esc. Iíve tried recalibratiing throttle at startup first too (forw/rev/brk). Stumped as to why itís not running and turning off motor as it should?
WALZ is offline  
Reply With Quote
Old 02-06-2019, 12:50 AM
  #182  
Tech Regular
iTrader: (4)
 
Kajman's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 350
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Guys, how is it with BEC on mamba x sensored, I set it to 7.4v but...when running 2s BEC voltage drops with battery voltage, isn't it constant voltage on 2s?
Second problem, when running Monster X with 1515 sensored on 5S LiFePo at the beggining I have BEC glitches, ESC stops sometimes on throttle untill packs voltage drops a little, after a minute or two of driving problem dissapeaers. ESC is set to auto cell, it recognizes 5s LiFePo as 4s Lipo (but real starting voltage is about 17.5v). On 4s lihv/lipo there is no problem.
Other thing, is there possibiity to change LVC by aux wire? For example for lipo and life packs (as 4s life is recognised as empty 4s lipo and LVC goes in after seconds).
Kajman is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service